KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PHIL_HELLMUTH"
Mégsem lökött a pókervilág „idiótája” 2011. április 6. 15:03 VIDEÓ! „Az idióta", sokan csak így ismerik azt a szerencsétlen román játékost, aki az elmúlt két hétben kétszer hívta fel magára a figyelmet pókeres körökben kiemelkedő eredményeivel. A nem túl barátságos kinézetű Christian Dramogirról van szó, aki 2008-ban az egyik leghíresebb kártyás botrányvideó kényszerű főszereplője lett.
 
Levetkőztek a póker legnagyobb sztárjai 2009. október 10. 17:54 „Hűha" – mondta minden idők egyik leghíresebb női pókerjátékosa, amikor először megpillantotta a róla és három másik világsztárról készült félmeztelen képet. A négy kártyás az amerikai az ESPN magazin „Body Issue" elnevezésű felkérését elfogadva vállalta a pikáns fotózást, ahol úgy láthatjuk őket, ahogy eddig soha.
 
Újabb botrányos anyázás a póker-vb-n 2009. október 3. 15:45 Videókkal! A póker-világbajnokság (WSOP) történetének legsikeresebb játékosa, a 11 karkötővel rendelkező Phil Hellmuth. Az amerikai legenda győzelmeit gyerekes stílusa, látványos kirohanásai, sőt ellenfelei szidalmazása színesíti. A „pókerkölyök" becenevű kártyás tavaly botrányt csinált és idén sem maradtak el a hosszas káromkodások. Még az sem zavarta, hogy mindezt a vezető amerikai sportcsatorna kamerái előtt műveli, amely nemrég tűzte adására a jelenetet.
 
Hihetetlen: 95 éves játékos a póker-vb-n 2009. május 29. 19:12 1913-ben született, mégis az előző évben még vígan érkezett Las Vegasba, hogy szerencsét próbáljon a póker-világbajnokságon (WSOP-n) az idén 40. születésnapját ünneplő sorozat történetének legidősebb versenyzője, Jack Ury. A kedden rajtolt versenysorozat eddig egészen pontosan 286,993 játékost vonzott, 53 embert varázsolt dollármilliomossá és közel egymilliárd dollárt (!) forgatott meg a játékosok között. Összegyűjtöttük a WSOP legérdekesebb adatait, rekordjait.
 
A világbajnoki karkötősök örökrangsora 2008. október 5. 02:52 A póker legfontosabb tornáján évről évre a népszerű kártyajáték valamennyi stílusában megmérkőznek a legnagyobb ászok. Már egy sikert jelképező karkötő is hatalomnak számít, vannak viszont olyanok, akik halmozzák az ékszereket, a póker igazi királyai. A legtöbbször Phil Hellmuth győzött és ő szerepelt a legtöbbször fizetős pozícióban is. Mögötte a legendás Johnny Chan illetve Doyle Brunson áll egyaránt tíz sikerrel, a negyedik helyezett Johnny Moss.
 
A világbajnoki főverseny győztesei 2008. október 5. 02:09 Kevesen jutottak fel eddig a póker csúcsára, szereztek világbajnoki címet. Az első kiírást még szavazással ítélték oda a győztesnek, majd hosszú évekig is csak egy szűk kör csapott össze a legjobbnak járó ékszerért. Mára ezrek, fiatalok, idősek, profik és amatőrök gyűlnek össze a világ minden tájáról a siker reményében. Mindössze egy játékos, a sokak szerint őrült géniusz, Stu Ungar tudott triplázni, de kétszeres bajnoknak is csak Johnny Moss, Doyle Brunson és Johnny Chan mondhatja magát.
 
Craig Marquis 12 milliós partit nyert 2008. július 14. 09:00 Craig Marquis vezeti a 27 fősre olvadt mezőnyt a WSOP (World Series of Poker) Főversenyén, a 10 ezer dolláros NL Hold'em tornán, a vasárnapi játéknap után Las Vegasban, a Rio Kaszinóban. Az amerikai sokáig csak a középmezőnyben tartózkodott, azonban az idei versenysorozat legnagyobb összegű partijában, a 12 millió dolláros kassza megnyerésével rögtön az élre ugrott. Mögötte a második helyen Dennis Phillips áll, míg a harmadik helyen az egyetlen versenyben maradt női játékos, Tiffany Michelle következik, közel 10 millió dolláros zsetonmennyiséggel.
 
Traply „a legenda” asztalához került 2008. július 12. 16:45 Nyilvánosságra hozták a Las Vegas-i Rio Kaszinóban zajló WSOP (World Series of Poker) Főversenyén az ötödik forduló asztalbeosztását. A versenyben maradt 189 játékos között találjuk Traply Pétert is, aki a pókervilág egyik legnagyobb alakjának, a rekordszámú 11-szeres karkötőgyőztes Phil Hellmuth asztalához került besorolásra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu