KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WSOP_FOVERSENY"
Vb-döntő 9 pókerhőssel 1,6 milliárdért 2011. július 20. 11:57 Kialakult a döntő mezőnye a világ legnagyobb pókertornáján, a WSOP (World Series of Poker) főversenyén Las Vegasban, amelyre 6865-en fizettek be 10 ezer dollárt (1,9 millió forintot), végül nyolc versenynap után mindössze kilencen maradtak. A győztes novemberben 8,7 millió dollárt (1,65 milliárd forintot) visz haza.
 
Pókermilliárdos lehet a kirúgott diákból 2009. november 9. 17:02 Hétfőn késő éjszaka eldől, ki lesz a 2009-ben a póker világbajnoka, azaz minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 8,547 millió dollár (1,6 milliárd forint) új tulajdonosa. A 6494 indulót számláló WSOP-főverseny (World Series of Poker) kilencfős fináléjának első felvonását ketten élték túl, az egyetemről nemrég kirúgott Joseph Cada, illetve az erdésznként tevékenykedő Darvin Moon.
 
Temetik a pókerlegendát a vb-döntőben 2009. november 8. 11:11 Hiába tartják minden idők legjobb játékosának, a WSOP (World Series of Poker) 10,000 dolláros főversenyén, 6494 induló között nem sikerült révbe érnie Phil Iveynak. Pedig nem járt messze. A hatalmas felhajtás mellett rendezett világbajnoki finálét kevés zsetonja ellenére esélyesként kezdő amerikai váratlanul passzív játékkal rukkolt elő, alig-alig bocsátkozott partiba, majd egy borzasztóan szerencsétlen partiban intett búcsút álmainak.
 
96 éves bácsi tett csodát a póker-vébén! 2009. november 3. 07:36 A HÉT LEOSZTÁSA. A póker-világbajnokság (WSOP- World Series of Poker) történetének legidősebb játékosa, a 96(!) éves Jack Ury a korábbi évekhez hasonlóan az idén nyáron is visszatért Las Vegasba, hogy szerencsét próbáljon a 10,000 dolláros NL Hold'em-főversenyen. A 2009-es szereplése egy felettébb különleges partiról marad emlékezetes. Nézd meg, mi történt!
 
Kaló Dénes jegyet váltott a póker-vb-re 2009. április 27. 15:00 Egy magyar már biztosan szerepel a pókerév legnagyobb jelentőséggel bíró eseményén, a WSOP (World Series of Poker) főversenyén, miután a legeredményesebb versenyjátékosunk, Kaló Dénes vasárnap megnyert egy online selejtezőt, 1,122 résztvevő között. Kovács András a rangos Sunday Warm-Up 15. helyét szerezte meg, egy „puppon” fedőnevű pécsváradi játékos pedig a Sunday Million 23. pozícióját csípte el.
 
Kizsebelték a vegasi pókersztárokat 2008. november 17. 17:48 Magyar összegre átszámítva 2 milliárd forintot nyert, mégis alig félmilliárdot tarthat meg Peter Eastgate a WSOP (World Series of Poker) főversenyének idei bajnoka. Hogy ki teszi zsebre a fennmaradó summát? Nem más, mint a győztes ország, Dánia adóhivatala. Az idei vb-döntő további nyolc résztvevője sem jár jobban, nyereményük fele az állami kasszába vándorol.
 
Dániába került a világbajnoki karkötő 2008. november 11. 16:37 A dán Peter Eastgate nyerte a hétfői párbajt, ezzel elhódította a legnagyobb és legértékesebb pókersorozat, a World Series of Poker (WSOP) főversenyét Las Vegasban a Rio Kaszinóban. A 6,488 induló (érzékeltetésül, október végén az EPT Budapesten rekordot döntött a 532 nevező) még júliusban kezdte egyaránt tízezer zsetonnal a viadalt, amely a vasárnapi kilencfős döntő asztallal, majd a hétfői párbajjal folytatódott. Minden idők legfiatalabb győztese (22 éves) az utolsó erőpróbán az esélyesnek tartott Ivan Gyemidovot verte, ezzel begyűjtötte a magyar pénzre átszámolt 1,9 milliárd forintot. Nem is rossz fizetség kilenc napi munkáért.
 
Repkedtek a milliárdok, ketten maradtak 2008. november 10. 21:45 A dán Peter Eastgate és az orosz Ivan Gyemidov között dől el a póker legfontosabb eseménye, a világbajnoki karkötő, a World Series of Poker (WSOP) főversenyének sorsa. A 10,000 dolláros NL Hold'em versenyen eredetileg 6,488-an próbáltak szerencsét még júliusban, kilencen kezdték a döntő asztalt az 1,9 milliárd forintos fődíjért vasárnap, magyar idő szerint kedd hajnalban rendezendő párbajra viszont már csak ketten maradtak.
 
A világbajnoki főverseny győztesei 2008. október 5. 02:09 Kevesen jutottak fel eddig a póker csúcsára, szereztek világbajnoki címet. Az első kiírást még szavazással ítélték oda a győztesnek, majd hosszú évekig is csak egy szűk kör csapott össze a legjobbnak járó ékszerért. Mára ezrek, fiatalok, idősek, profik és amatőrök gyűlnek össze a világ minden tájáról a siker reményében. Mindössze egy játékos, a sokak szerint őrült géniusz, Stu Ungar tudott triplázni, de kétszeres bajnoknak is csak Johnny Moss, Doyle Brunson és Johnny Chan mondhatja magát.
 
Póker, WSOP főverseny: repkedtek a milliárdok, ketten maradtak 2008. szeptember 10. 21:28 A dán Peter Eastgate és az orosz Ivan Demidov között dől el a póker legfontosabb eseménye, a világbajnoki karkötő, a World Series of Poker (WSOP) főversenyének sorsa. A 10,000 dolláros NL Hold'em versenyen eredetileg 6,488-an próbáltak szerencsét még júliusban, kilencen kezdték a döntő asztalt az 1,9 milliárd forintos fődíjért vasárnap, magyar idő szerint kedd hajnalban rendezendő párbajra viszont már csak ketten maradtak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu