Vass és Feczesin Bresciája parádézott

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 17. 19:30
Három magyar légiós is kezdőként kapott játéklehetőséget az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 21. fordulójának szombati játéknapján. Feczesin Róbert (és a szünet előtt beálló Vass Ádám) négygólos győzelemnek örülhetett, Koman Vladimir és Vaskó Tamás Empoliban harcolt ki döntetlent az Avellino mezében. A csereként bevetett Filkor Attila együttese, a Sassuolo lecsúszott a dobogóról, miután egy pontot gyűjtött az ugyancsak a feljutásért küzdő Parma otthonában.


A forduló előtt egyaránt dobogós Parma és Sassuolo hatpontos mérkőzést játszott az Ennio Tardiniben a romagnai derbin. Egy óra magasságában Lucarelli büntetőgóljával szereztek vezetést a hazaiak, a cserejátékos Erpen a 92. minutumban egalizált. A gólszerzőhöz hasonlóan Filkor Attila is csak öt perccel a vége előtt állt be.

 

Az Empoli és az Avellino is 1-1-re végzett egymással, Sforzini 25. percvbeli találatára két percen belül válaszolt Lodi. Itt és két magyar futott ki a gyepre, a továbbra is bentmaradást jelentő helyen álló vendégeknél Koman 77 percet kapott, Vaskó Tamás végig játszotta a találkozót és egy sárga lapot is begyújtött. Szatmári Loránd még a padra sem ülhetett le.

 

A legemlékezetesebb a Brescia Calcio magyarjai számára marad a forduló, Feczesin Róbert és Vass Ádám is kivette a részét,a kék-fehérek fölényes, négygólos sikeréből. Előbbi kezdéstől a lefújásig, utóbbi a 43. perctől kapott szerepet a találkozón a Pisa ellen. Az ugandai származású, német U19-es válogatott Savio Nsereko duplázott a meccsen, a Brescia pontszámban beérte a negyedik Sassuolót, de csak hetedik a tabellán.

 

OLASZ MÁSODOSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG (SERIE B)

21. FORDULÓ, SZOMBATI JÁTÉKNAP

Ancona-Albinoleffe 1-0

Brescia-Pisa 4-0

Empoli-Avellino 1-1

Modena-Triestina 0-0

Parma-Sassuolo 1-1

Piacenza-Vicenza 1-0

Rimini-Cittadella 1-0

Salernitana-Mantova 2-1

Treviso-Bari 0-2

Pénteken játszották:

Livorno-Ascoli 1-0

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu