KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VASKO_TAMAS"
Magyar védőt vehet az MU mumusa 2010. január 4. 10:21 Magyar válogatott védővel erősödhet a Leeds United együttese, amely vasárnap ütötte ki a bajnok Manchester Unitedet az FA-kupából. A Mirror Football internetes oldal információi szerint az angol harmadosztály (Division 1) élén álló együttes Vaskó Tamással, az Újpest hátvédjével erősítené meg keretét. A langaléta játékos állítólag már a yorkshire-i városban tárgyal egy esetleges kölcsönszerződésről.
 
A szakadék szélén Koman és Vaskó 2009. május 9. 18:01 Hiába kezdett mindkét magyar, Vaskó Tamás és Koman Vladimir is, vereséget szenvedett az Avellino a másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság (Serie B) 39. fordulójában. Komant a 77. percben lecserélték, Vaskó végig a pályán volt. A hazai környezetben döntetlenező Bresciában a cserepadon jutott hely Feczesin Róbertnek, a 82. percben be is vették őt. Vass Ádám még a kispadra sem fért fel. Filkor Attilát és Csizmadia Csabát nem nevezték a Sassuolo illetve a Grosseto keretébe, mindkét csapat vereséget szenvedett.
 
Az MLSZ tiltakozik Vaskó miatt 2009. február 9. 20:27 Kénytelen lemondani Vaskó Tamás játékáról Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A középhátvédet ugyanis a hétfői bajnokira hivatkozva nem engedte el a kerethez az olasz másodosztályú Avellino. Az MLSZ panasszal fordult az olaszokhoz és a FIFA felé is.
 
Feczesinék sikere, Vaskóék döntetlenje 2009. január 24. 18:37 Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) szombati játéknapján több magyar érdekeltségű mérkőzést rendeztek. A Feczesin Róberttel és Vass Ádámmal kezdő Brescia győzött, míg az Avellino idegenben döntetlenezett, a meccsen végig szerepelt Vaskó Tamás és Koman Vladimir. Szatmári Lóránd nem kapott helyet, hasonlóan Filkorhoz a Sassuolónál.
 
Vass és Feczesin Bresciája parádézott 2009. január 17. 19:30 Három magyar légiós is kezdőként kapott játéklehetőséget az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 21. fordulójának szombati játéknapján. Feczesin Róbert (és a szünet előtt beálló Vass Ádám) négygólos győzelemnek örülhetett, Koman Vladimir és Vaskó Tamás Empoliban harcolt ki döntetlent az Avellino mezében. A csereként bevetett Filkor Attila együttese, a Sassuolo lecsúszott a dobogóról, miután egy pontot gyűjtött az ugyancsak a feljutásért küzdő Parma otthonában.
 
Serie B: Koman Vladimir gólja kellett az Avellino pontszerzéséhez 2008. december 13. 18:03 Gólt szerzett Koman Vladimir, és így döntetlent ért el az Avellino, míg a Bresciában hiába volt végig pályán Vass Ádám, vereséget szenvedtek az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 18. fordulójában.
 
Serie B: Vass Ádám és Feczesin Róbert győzelemnek örülhetett 2008. december 6. 18:08 Győzött Vass Ádám és Feczesin Róbert csapata, a Brescia, míg Vaskó Tamást végig a soraiban tudó Avellino kikapott a Parma vendégeként az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 17. fordulójában. Filkor Attila nem kapott szerepet az idegenben döntetlenező Sassuolo csapatában.
 
Újpest FC: Vaskó Tamás az olasz Avellinóban folytatja karrierjét 2008. augusztus 25. 20:33 Az Újpest FC és az US Avellino hétfői megállapodása értelmében a lila-fehérek válogatott futballistája, Vaskó Tamás a 2008-2009-es szezonban az olasz másodosztályban szereplő csapatban futballozik majd kölcsönjátékosként.
 
Vaskó is csatlakozik az „olasz légióhoz” 2008. augusztus 22. 20:49 A 11-szeres válogatott hátvéd Vaskó Tamás az olasz másodosztályú US Avellino legújabb szerzeménye - jelentette be az egylet hivatalos honlapján. A játékos csak kölcsönbe érkezik a dél-olaszokhoz, akiknek azonban opciós joguk van arra, hogy megvásárolják a futballista játékjogát.
 
Vaskó Tamás is pályára léphet a döntőben 2008. május 23. 18:28 Újabb magyar labdarúgó, az angol másodosztályban szereplő Bristol City válogatott védője, Vaskó Tamás is pályára léphet Anglia futballszentélyében, az újjávarázsolt Wembleyben. Az Újpest FC kölcsönjátékosa már Londonban tartózkodik, ami azt jelenti, hogy hosszú idő után ismét kerettag lett csapatában, amely szombaton a Premier League-be jutásért játszik döntő mérkőzést a Hull Cityvel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu