Magyar védőt vehet az MU mumusa

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 4. 10:21
Magyar válogatott védővel erősödhet a Leeds United együttese, amely vasárnap ütötte ki a bajnok Manchester Unitedet az FA-kupából. A Mirror Football internetes oldal információi szerint az angol harmadosztály (Division 1) élén álló együttes Vaskó Tamással, az Újpest hátvédjével erősítené meg keretét. A langaléta játékos állítólag már a yorkshire-i városban tárgyal egy esetleges kölcsönszerződésről.


Mi ez, ha nem jó hír? A magyar válogatott egyik védője az angol labdarúgás egyik legnagyobb múlttal rendelkező klubjához igazolhat. Igaz, a vasárnapi kupafordulót követően adódik a kérdés: hogy fér majd be honfitársunk egy olyan védősorba, amely nem hagyta levegőhöz jutni a Wayne Rooney, Dimitar Berbatov sztárpárost?

Nos, a választ a brit lap adja meg. Rui Marquez nemsokára utazik az Afrika Kupára, így Simon Graysonnak, a Leeds menedzserének új játékos után kellett néznie. Emellett pedig a feljutás szempontjából is fontos, hogy megerősödjön a keret. A Mirror Football úgy tudja, Vaskó már a hétvégén Angliába utazott, hogy egy esetleges kölcsönszerződésről tárgyaljon a szebb napokat is látott együttes elöljáróival.

Az újpesti futballista a 2007-2008-as idényben már játszott a szigetországban, akkor 19 mérkőzésen egy találatot szerzett a Championshipben szereplő Bristol City színeiben. Később megfordult az olasz másodosztályú Avellinónál is, ám egy idényt követően ismét a Szusza Ferenc Stadionban húzott szerelést. 

A Leeds jelenleg 56 ponttal vezeti a Division 1-t, nyolc ponttal megelőzve a második Norwich Cityt és a harmadik Charlton Athleticet. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu