KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SERIE_B"
Magyarjai repítették a Bresciát 2012. január 6. 17:53 Vass Ádám és Feczesin Róbert is betalált a Brescia Crotone felett aratott 3-0-s győzelme alkalmával, ráadásul utóbbi készítette elő honfitársunk gólját a Serie B 21. fordulójában. Az 1-0-ra kikapó Sampdoriában Laczkó Zsolt végig a pályán volt, Koman Vladimir a 85. percben állt be a hosszabbításban elbukott találkozón otthon a Varese ellen. A Reggina magyar kapusa, Kovácsik Ádám a kispadról szurkolt társainak.
 
Kirúgták Komanék edzőjét 2011. november 13. 21:13 Az újabb vereség után mennie kellett az olasz élvonalból tavasszal kihullott Sampdoria vezetőedzőjének, Gianluca Atzorinak.
 
Keddi koktél: BL meg a többiek - blog 2011. november 1. 12:05 A hétfő semmi örömöt nem tartogatott, és a legkevesebb volt az, hogy bloggerünk legfeljebb is csak a vesztes szelvényeket tehette bele a pénztárcájába. Nincs más hátra, mint előre, a Halottak napja sem múlhat el tippeső nélkül. A keddet Bajnokok Ligája, olasz-, és angol másodosztályú találkozók festik meg - bízzunk benne, jósunknak is több sikert hozva.
 
Laczkóval ikszelt a Samp 2011. október 9. 14:33 Laczkó Zsolt csereként egy félidőt kapott a Sampdoriában, amely hazai pályán játszott 1-1-es döntetlent a Sassuolóval azt olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. A genovaiak hatodikok, a vendégek a harmadik helyen állnak.
 
Az Inter nyer, a Juve nem - blog 2011. október 9. 11:51 Pedig nagyon szorítottunk, hogy ne jöjjön be bloggerünk tippje, Svédország bedöcögött a célba, legyőzte a finneket, ezzel végleg leszorított minket a pótselejtezőről. A futball nem mindig igazságos, jóllehet, tudtuk, nem a nyelvrokonok az esélyesek. Jósunk is tudta, emellett az olaszok döntetlenjét és a spanyolok csehországi diadalát is jól látta. A szombati pihenőnap után vasárnapra is fennakadt nyolc (!!!) meccs - játszik az Inter és a Juve is...
 
Olasz mustra szerda estére - blog 2011. október 5. 17:32 Hétfőn nyolcvan, kedden húsz forint ütötte bloggerünk markát a fogadások után, ám ahogy ő fogalmazott: ebből már egy háromtojásos rántottát össze lehet dobni. Higgyünk neki, de az sem baj, ha a szerdai jóslatokkal kapcsolatban is így teszünk. Mindannyian az olasz labdarúgó másodosztályból érkeznek hozzánk - annyit segítünk, hogy van köztük hazai győzelem, vendégsiker, döntetlen és gólszám. A blogban egy jó hírről is olvashatunk, ami nektek köszönhető. Gratula!
 
Feczesin megint gólt szerzett 2011. szeptember 4. 15:53 Feczesin Róbert szerezte a Brescia második találatát az Empoli ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen a Serie B 3. fordulójában. A magyar támadó közelről vette be a vendégek kapuját, az első kör után köszönt be ismét. Nem ő volt a meccs egyetlen magyar szereplője hazai részről: Vass Ádám hozzá hasonlóan végigjátszotta a találkozót, Varga Roland a kispadon kapott helyet.
 
Döntetlen olaszéknál – blog 2011. augusztus 30. 18:22 A Barca-Villarreal sikere után megérkezett bloggerünk, TuTibi újabb tippje: a Livorno és a Sampdoria nem bír egymással, és megosztoznak a pontokon. Az olaszoknál nem ritka a döntetlen, a genovaiak az első fordulóban is azt játszottak a Padovával. A Livorno crotonei győzelemmel rajtolt, de a nagy nevű rivális ellen – ha a számításunk bejön – szerényebb eredménnyel kell beérnie.
 
Döntetlennel kezdték az idényt Komanék 2011. augusztus 25. 23:23 Koman Vladimir kezdett és hetven percet a pályán töltött, míg Laczkó Zsolt a kispadon ücsörgött a Sampdoria idénynyitóján. Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 1. fordulójának első meccsén hiába vezettek kétszer is a genovaiak, mindannyiszor egyenlített a Padova, amely így értékes 2-2-vel távozott Luigi Ferrarisból.
 
Megőrült a kapus a feljutás után - videó 2011. június 16. 11:01 A kapus egy külön faj, szokták mondani. Mindig kicsit fura, megvannak a maga különc hóbortjai, szóval kicsit más, mint a többiek. MIndezt Jimmy Fontana is alátámasztotta: a Serie B-ből harmadikként, hosszúra nyúlt osztályozósorozat után feljutott Novara portása nagy örömében hirtelen nem tudta, mit csináljon. Aztán belemelegedett...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu