KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VASS_ADAM"
Vass megúszta, a vereséget már nem 2012. július 14. 22:51 A korábbi Sopron-edző, Dario Bonetti csapata, a román kupagyőztes Dinamo Bukarest hódította el a szezon első trófeáját a Nemzeti Stadionban, miután büntetőpárbajban múlta felül a Vass Ádámmal kezdő bajnokot, a CFR-t szombat este. A magyar középpályásnak pokoli meccset ígértek a Dinamo-ukltrák, amiért magyar városnak nevezte Kolozsvárt bemutatásakor, de szerencsére nem volt része kellemetlen élményben, még csak ki sem fütyülték.
 
Vass Ádám a Napoli célkeresztjében 2012. január 12. 10:15 Huszonnégy év alatti középpályást keres a Napoli, olasz lapok pedig tudni vélik, hogy a Brescia magyarja, Vass Ádám is a Bajnokok Ligájában szereplő dél-olaszok látószögébe került.
 
Leonardo a döntetlen után: Nem hibáztam! 2011. március 12. 13:32 VISSZAPILLANTÓ! Nem érzi magát hibásnak Leonardo, amiért az Inter nem tudott győzni a Brescia otthonában a Serie A 29. fordulójának nyitómérkőzésén. A kék-feketék vezetőedzője megvédte a rengeteg helyzetet kihagyott Goran Pandevet és a csereként beállt, végül kiállított Ivan Cordobát. A címvédő egyébként fekete karszalaggal adózott a japán katasztrófa áldozatainak, Juto Nagatomo megköszönte a támogatást.
 
Serie A: felemás forduló, két tripla 2010. november 14. 17:16 Felemás fordulón vagyunk túl magyar szempontból, Rudolf egy félidő játszott Cagliariban, a Genoa nyert, Koman 64 percet kapott a Chievo ellen, a Samp döntetlenezett a Marassiban, míg Vass Ádám 53 percen át volt a pályán Bolognában, ahol kikapott a Brescia. Két mesterhármasról is beszámolhatunk, Di Natale a Leccét intézte el, Pastore a Catania elleni szicíliai derbin triplázott.
 
A bajnokságban is cikiben az Inter 2010. november 6. 22:41 GÓLVIDEÓK! A hétközi Bajnokok Ligája-kudarcot követően a hétvégi bajnoki fordulóban is csődöt mondott az Internazionale. A Serie A 10. fordulójában ugyanis odahaza játszott 1-1-es döntetlent a Vass Ádámot a kispadon jegelő újonc Brescia ellen, ami minden, csak nem dicséretes eredmény a sztároktól. Eto'ónak csak tizenegyesből sikerült egyenlítenie, de nem csupán ez volt a baj: Benítez mester elveszítette Walter Samuelt és Maicónt a védelemből, mindkét csillag megsérült, le kellett őket cserélni.
 
Coppa Italia: örülhettek a magyarok 2010. október 28. 00:00 Feczesin Róbert 86 percet, Vass Ádám húszat kapott edzőjétől, így mindkét magyar részese lehetett a Brescia 1-0-s sikerének a labdarúgó Olasz Kupában. A Coppa Italia 3. fordulójában a hazaiak a másodosztályú Cittadellát ejtették ki. A Serie A-ban listavezető Lazio a szintén másodikligás Portogruarót búcsúztatta. Az elsőosztályú Cesena otthon esett orra.
 
Válogatottunk kifakadt az itthoniakra 2010. március 22. 08:49 Vass Ádám, az olasz másodosztályú Brescia magyar válogatott középpályása kifakadt: szerinte azért mellőzik itthon, mert kinyitotta a száját. A SportHirado.hu megkeresésére őszintén kitálalt arról, hogy szerinte nyilatkozatával rengeteget ártott magának, de ez a bánásmód nem őt minősíti.
 
Nagy úr a fagy Olaszországban 2009. december 19. 18:20 A rossz időjárási körülmények miatt elmaradt Filkor Attila együttesének, a Sassuolónak soros bajnokija a Serie B 19. fordulójában. Bresciában ellenben játékra alkalmas volt a talaj, az egy góllal alulmaradó Modena bánatára. Vass Ádám végigjátszotta a mérkőzést a hazai csapatban.
 
Bundaügy a parlamentben, rendőrségen 2009. november 30. 18:55 A rendőrség a bundabotrányról szóló újságcikkek és a sportolók által elmondottak alapján vizsgálja, hogy történt-e bűncselekmény, és szükséges-e nyomozást elrendelni - idézik az MTI-t magyar lapok. Eközben összehívta jövő hét keddre az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának ülését Bánki Erik, a testület fideszes elnöke, amelyen rendkívüli napirendi pontként tárgyalnak majd a futball bundabotrány körülményeiről.
 
Magyar bombagóltól hangos Olaszország 2009. június 12. 09:51 Videóval: nézze meg Vass Ádám nagyszerű találatát! Csütörtök este két mérkőzést rendeztek az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában, a Serie B-ben. A Livorno-Grosseto és a Brescia-Empoli visszavágókat az élvonalba kerülést elősegítő rájátszásban vívták. Gól-, és piros lap-parádét hoztak a találkozók - no, meg egy tetszetős magyar találatot.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu