Vass megúszta, a vereséget már nem

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 14. 22:51
A korábbi Sopron-edző, Dario Bonetti csapata, a román kupagyőztes Dinamo Bukarest hódította el a szezon első trófeáját a Nemzeti Stadionban, miután büntetőpárbajban múlta felül a Vass Ádámmal kezdő bajnokot, a CFR-t szombat este. A magyar középpályásnak pokoli meccset ígértek a Dinamo-ukltrák, amiért magyar városnak nevezte Kolozsvárt bemutatásakor, de szerencsére nem volt része kellemetlen élményben, még csak ki sem fütyülték.


A Dinamo kezdett jobban, de a szünet előtt a CFR jutott előnyhőz (Diogo Valente), amelyet Vass lecserélésére egy perccel tett semmissé a fővárosi együttes. Tucudean a lassítás alapján kezezett a gólja előtt.

A csatár még egyszer eredményes volt, már a hosszabbításban, amelyet Cadu kiállítása miatt emberhátrányban abszolvált a kolozsvári csapat (akárcsak a 90 perc hajráját). Így is tudtak egyenlíteni a bordómezesek egy Kapetanosz-fejessel.

A tizenegyespárbajban 3-1-es Dinamo-vezetésnél védett, majd megsérült a CFR kapusa, Stancoiu, így is beállt a kapuba az utolsó körben, nem volt azonban esélye védeni, a bal felsőbe kapta a labdát (4-2).

Címkék: vass_adam
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu