Tímár nélkül is megverték Priskinéket

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 3. 22:44
Gyepes Gábor győztes mérkőzést játszott végig a feljutásért küzdő Cardiff Cityben, Lipták Zoltán az utolsó percekre állt be az Ipswichben papírformát felborító Southamptonban az angol labdarúgó-másodosztály (Championship) 36. fordulójában. Magyar rangadót rendeztek Plymouthban, Tímár Krisztián az oldalvonal mellől figyelhette, hogyan szenvedi el idénybeli 22. vereségét Priskin Tamás együttese, a Watford.


Magyar rangadót rendeztek az angol Championship hétközi fordulójában, az egyaránt a kiesés elől menekülő Plymouth a Watfordot fogadta. Tímár Krisztiánt a cserepadon jegelte edzője, de a bombaformában lévő Priskin Tamás kifutott a pályára a kikötővárosban. Sajnos nem róla, hanem Paul Gallagherről szólt a mérkőzés, az Argyle csatára büntetőből és egy közeli lövésből is eredményes volt. Két gólja között Tommy Smith egalizált, és ha esetleg Priskin is értékesíti két nagy helyzetét, akkor egészen más lett volna a leányzó fekvése... Így viszont kikapott és két pontra került a kiesőzónától a Watford, Tímár csapata örülhetett.

Gyepes Gábor együttese, a Cardiff City nem botlott a Barnsley ellen, már a szünetre két gól volt a különbség javukra, a magyar védő végigjátszotta a mérkőzést. Lipták Zoltán a 89. percben állt be az Ipswichben meglepetést okozó Southamptonba.

Az élbolyból a Wolverhamton és a Reading is igazolta jó formáját, a Preston viszont elbukott Nottinghamben.


CHAMPIONSHIP, 36. FORDULÓ
Blackpool–Burnley 0-1
Cardiff C.–Barnsley 3-1
Charlton Athletic–Doncaster R. 1-2
Derby County–Swansea C. 2-2
Ipswich T.–Southampton 0-3
Nottingham F.–Preston North End 2-1
Plymouth Argyle–Watford 2-1
Sheffield W–Reading 1-2
Crystal Palace–Wolverhampton W. 0-1
Queens Park R.–Norwich C. 0-1

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu