KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LIPTAK_ZOLTAN"
Egy védőnk kiesett a bolgárok ellen 2012. február 25. 14:26 Az Újpest védője nem lehet ott a bolgárok elleni, jövő szerdai mérkőzésen.
 
Lipták az Újpestben – hivatalos 2011. november 2. 16:00 Az Újpest hivatalos közleményben erősítette meg, hogy Lipták Zoltán 2012 végéig aláírt a klubhoz. A szabadon igazolható hátvéd akár már vasárnap pályára léphet egykori együttese, a Videoton ellen.
 
Csütörtökön dönt a Swansea Liptákról 2011. szeptember 21. 19:55 Hivatalos honlapján, vezető hírében erősítette meg a Premier League-be frissen feljutott Swansea City, hogy náluk szerepel próbajátékon Lipták Zoltán. A szabadon igazolható válogatott futballista jövőjéről csütörtökön születhet döntés.
 
Lipták nem utazott el Moldovába 2011. szeptember 5. 15:37 Az utolsó pillanatban húszról tizenkilenc fősre csökkent a hétfőn Chisinauba elutazott és kedden 19:45-től Moldova csapatával Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszó magyar labdarúgó-válogatott kerete.
 
Vidi: Liptákot kirakták, még két távozó 2011. szeptember 1. 01:29 Szabadon igazolhatóvá vált a Videoton magyar válogatottja, Lipták Zoltán, miután az egyesület hivatalos oldalán közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak. A bajnoki címvédőtől Hidvégi Sándor és Szakály Dénes is távozott.
 
A BL-búcsú után széteshet a Videoton 2011. július 29. 18:35 EXKLUZÍV! Könnyen elképzelhető, hogy a labdarúgó NB I címvédője, a Videoton a gyors Bajnokok Ligája-búcsú után darabjaira hullik. A korábban Törökországba igazolt Lázár Pál mellett másik két válogatottját is elveszítheti a gárda, hiszen Lipták Zoltán a SportHirado.hu-nak kijelentette: még ebben az átigazolási időszakban szeretne külföldre távozni, és szinte bizonyos, hogy Elek Ákos pedig Görögország felé veszi az irányt.
 
Lipták sem játszhat az azeriek ellen 2011. február 6. 17:25 Szalai Ádám és Kádár Tamás után újabb futballista hagyja ki kényszerű okokból a magyar válogatott idei első mérkőzését. A védő Lipták Zoltán ugyanis vasárnap nem utazhatott el a dubaji összecsapásra, amelyen Azerbajdzsán lesz az ellenfél.
 
„Még egyszer nem babrál ki velünk Ibra!” 2010. augusztus 19. 21:15 EXKLUZÍV! Az angolok elleni válogatott mérkőzés után Lipták Zoltán és Elek Ákos teljesítményéről egyaránt elismerően nyilatkozott a szakma és Egervári Sándor szövetségi kapitány. Előbbi abszolút újoncként nyújtott maradandót, arról kérdeztük, mekkorát fordult vele a világ az angol-magyar után.
 
Egymástól igazolt az Újpest és a Vidi 2009. június 9. 13:04 Alighogy hazatért Southamptonból Újpestre, máris továbbállt Lipták Zoltán. A 25 esztendős belső védő három évre a Fehérvár FC-hez igazolt, ahonnan viszont Simek Péter a lila-fehérekhez került - adta hírül a fehérváriak honlapja.
 
Matematikailag is kiesett Lipták csapata 2009. április 23. 16:42 Az Angol Labdarúgó Liga tíz pontot levont a másodosztályban szereplő Southampton együttesétől, amely így kiesett a harmadosztályba.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu