Egymástól igazolt az Újpest és a Vidi

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 9. 13:04
Alighogy hazatért Southamptonból Újpestre, máris továbbállt Lipták Zoltán. A 25 esztendős belső védő három évre a Fehérvár FC-hez igazolt, ahonnan viszont Simek Péter a lila-fehérekhez került - adta hírül a fehérváriak honlapja.


A Fehérvár 2009-2010-es keretének új tagja Lipták Zoltán. A hároméves szerződést kötő, rutinos, de még csak 25 éves belső védő az Újpest FC-től érkezik Fehérvárra, bár a tavaszi szezon nagyobb részében Angliában, a Championshipben, a Southamptonnál játszott és csak a bajnoki hajrára tért haza.

A közel kétméteres, 194 centis 15-szörös utánpótlás-válogatott hátvéd Nógrád megyei, pályafutása elején Salgótarjánban játszott. Első profi szerződését Szolnokon kötötte, majd a Pápa következett, ahonnan 2007 januárjában Angliába, a Huddrsfield Townhoz szerződött. 2008. nyarán lett az Újpest futballistája, de nem sokat játszott lila-fehérben, miután a legutóbbi szezonban ismét angol csapata volt, a Southampton.

„Cserébe” a tavaszt kölcsönjátékosként a liláknál töltő Simek Péter szerződését felbontotta az FC Fehérvár, így játékjoga most már véglegesen az Újpesté.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu