Rooney: City, Chelsea, Real vagy Barca

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 20. 17:47
SAJTÓKÖRKÉP. SZAVAZZ! Négy neves kérője van Wayne Rooney-nak, a Manchester United angol válogatott csatárának, aki a várakozások szerint még a szerdai napon közleményben jelenti be távozási szándékát. A városi rivális City, az angol bajnok Chelsea és a két spanyol nagyágyú ajánlatával számolnak a szakírók. A sztár feleségén is sok múlhat.


 

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Szerinted hol folytatja Rooney?
Meggondolja magát és marad 34.9%
 
Barcelona 10.8%
 
Chelsea 10.1%
 
Manchester City 10.4%
 
Real Madrid 31.4%
 
Más 2.4%
 

Roberto Mancini szerint Rooney a Manchester United játékosa, és az is marad, de nem tartja kizártnak, hogy ha úgy adódik, a jövő nyáron ajánlatot tegyen érte a Manchester City.

Kiemelte, "az, hogy a Cityvel szóba hozzák az angol világsztárt egy több mint ötvenmilliós üzlet keretében annak a tanújele, hogy jó úton járnak a világoskékek, és már most a világ klubfutballjának egyik meghatározó csapatának tartja őket a szakma." A Daily Star szerint Rooney heti háromszázezer fontot kereshetne a Citynél minden bevételét egybevéve.

Nicolas Anelka, a Chelsea francia befejező csatára is tárt karokkal várná az Everton egykori büszkeségét a Stamford Bridge-re. "Mindenki tudja, milyen színvonalat képvisel Rooney futballja. Szívesen látnánk a Chelsea-ben, dehát nem én vagyok a tulaj, úgyhogy erről ennyit." Roman Abramovics állítólag már hetekkel ezelőtt zöld utat adott az üzletre, de "csupán" 20 millió fontja van a sztárra.

A Real Madrid érdeklődéséről már hírt adtunk, legutóbb José Mourinho sajtótájékoztatóján volt téma a támadó a sorsa, az edző azt mondta, "szóljanak neki, ha eladó a csatár."

A királyi gárda ősi riválisa, a Barcelona is kopogtathat az MU ajtaján januárban, Pep Guardiola nagy csodálója az erőcsatárnak, a katalánok szívfájdalom nélkül átutalnának érte 25 millió fontot.

"A világ egyik legjobb futballistája, nagyon kevés csatárt tudnék vele egy lapon említeni. Csodálom képességeit" - nyilatkozta Guardiola a The Sunnak. A két spanyol klub ellen szól, hogy Rooney felesége, Coleen nem hajlandó elköltözni Angliából, ami arra enged következtetni, hogy a City és a Chelsea között választhat majd 2011-ben a támadó.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ferguson: Rooney tényleg el akar menni!
Megtört a jég, Sir Alex Ferguson és Wayne Rooney egy hónapos mosolyszünet után ismét szóba állt egymással: ám ne gyújtson örömtüzet, aki a Manchester Unitednek szurkol, hiszen csak annyi ideig beszéltek, amíg a futballista...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney a Manchester Cityhez igazol?!
Aki szereti Wayne Rooneyt, lassan szedelődzködhet és indulhat új mezt venni, mondjuk világoskéket: a The Sun angol bulvárlap ugyanis arról beszél, hogy a Manchester United kiváló csatára bosszút forral és a Manchester Cityhez...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Élet az MU után? Rooney lehetőségei
Sir Alex Ferguson egyik korábbi célpontját, Karim Benzemát és sok-sok pénzt adna Wayne Rooney játékjogáért a Real Madrid, amely a Barcelonával, a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel harcolhat a 24 éves csatárért januárban. A...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney: El akarok húzni az MU-ból!
Egyre biztosabbá válik, hogy Wayne Rooney már januárban elhagyja a Manchester Unitedet és valószínűleg a Real Madridhoz igazol. A játékos mihamarabb el akar menni a klubtól, az utolsó lökést a Sir Alex Ferguson menedzserrel való...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu