Élet az MU után? Rooney lehetőségei

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 18. 13:28
Sir Alex Ferguson egyik korábbi célpontját, Karim Benzemát és sok-sok pénzt adna Wayne Rooney játékjogáért a Real Madrid, amely a Barcelonával, a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel harcolhat a 24 éves csatárért januárban. A fogadóirodák szerint a City a legesélyesebb a kérők közül.


Máris rámozdult a Real Wayne Rooney-ra, aki angol sajtóhírek szerint kegyvesztetté vált a Manchester Unitednél. A The Sun úgy tudja, a királyiak 57 milliós üzlet keretében kívánják megszerezni a sztárt, ebben benne lenne Karim Benzema játékjoga is.

A madridiak ütőkártyája lehet a francia ász, aki állítólag nincs rózsás viszonyban José Mourinho vezetőedzővel. Emlékezhetünk, 2009 nyarán éppen az MU elől orozták el Benzemát, akiért nem volt hajlandó harminc millió eurónál többet kínálni az angol klub.

"Rooney? Ezzel csak az a probléma, hogy kit hagyjunk ki a csapatból, ha ide igazol. Ragyogó csatársorunk van Ronaldóval és Higuaínnal, raadásul a nyáron érkezett Özil és Di María" - reagált Jorge Valdano ügyvezető.

Annyi bizonyos, Florentino Pérez Rooney egyik legnagyobb tisztelője a világon:

"Wayne leigazolása Florentino mániája lett az utóbbi időben" - nyilatkozta a közelmúltban a Real egyik bennfentese.

A Unitednél betelt a pohár, nem hosszabbít Rooney-val, nem fog heti százötvenezer fontot kifizetni egy olyan játékosnak, aki március vége óta nem szerzett akciógólt, és a vébén is leszerepelt - állítják Angliában. Azt sem nézik el neki, hogy egy prostituálttal szórakozott, amikor felesége, Coleen öthónapos terhes volt. Két hónap alatt hétszer vehette igénybe az örömlány szolgáltatásait, aki részletesen beszámolt az afférról. Ez nem csak a futballista az MU imázsán is sokat rombolt.

Mourinho Rooney-t, Ferguson Benzemát szeretné soraiban tudni, hol itt a probléma? Nos, kérőből van bőven, s a bukmékerek annak adnak a legnagyobb esélyt, hogy Carlos Tévez sorsára jut az angol válogatott csatár, tehát szerintük a Manchester City esélyesebb a Real Madridnál. Azt azért tegyük hozzá, Rooney téli maradására 1,40 az odds.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney: El akarok húzni az MU-ból!
Egyre biztosabbá válik, hogy Wayne Rooney már januárban elhagyja a Manchester Unitedet és valószínűleg a Real Madridhoz igazol. A játékos mihamarabb el akar menni a klubtól, az utolsó lökést a Sir Alex Ferguson menedzserrel való...
Tovább a teljes cikkhez »

ROONEY ÚJ KLUBJA, ODDSOK
Man City 3.0
Real Madrid 3.50
Barcelona 3.75
Chelsea 10.0
Inter 15.0
Milan 17.0
Juventus 21.0
Arsenal 34.0
Bayern München 41.0
Everton 51.0
Liverpool 51.0

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu