Rooney: El akarok húzni az MU-ból!

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 18. 09:45
Egyre biztosabbá válik, hogy Wayne Rooney már januárban elhagyja a Manchester Unitedet és valószínűleg a Real Madridhoz igazol. A játékos mihamarabb el akar menni a klubtól, az utolsó lökést a Sir Alex Ferguson menedzserrel való legutóbbi összetűzésük jelentette.


Wazza nem hosszabbított, ráadásul össze is rúgta a port Fergusonnal és azt mondta a főnökének, hogy el akarja húzni a csíkot. Egyik sem olyan jel, ami a játékos maradását támasztaná alá. Bár az angol válogatott csatárnak még 18 hónapja hátravan szerződéséből, úgy tűnik, ezt az időt nem tölti ki az Old Traffordon.

A 24 éves futballista azóta roppant össze (szegény...), hogy kiderült, prostituáltakkal hencsergett, nem is egyszer, miközben a felesége öt hónapos terhesen otthon kötögetett. Teljesítménye látványosan romlott, s a hétvégi, West Brom elleni kispadoztatása csak tovább erősítette elhatározását. 

Jóllehet, az MU sem gördít akadályt távozása elé, állítólag 57 millió euróért a Chelsea, a Manchester City (szép lenne...), a Barcelona és a Real is viheti. Vagy legalábbis közülük egy valaki.

Aprócska mellékzönge, hogy Ferguson már azt sem nézte jó szemmel, hogy pártfogoltját augusztusban pipikélés és cigizés közben kapták lencsevégre egy partin.Ne tegyünk rá sok pénzt, hogy Roo józan volt.

"Kettejük kapcsolata törésponthoz érkezett - nyilatkozta egy önmagát megnevezni nem kívánó bennfentes. - Ami biztos, hogy senki sem packázhat a menedzserrel. Csak egy győztese lehet ennek a versenynek, kérdezzék csak meg David Beckhamet. Meglehet, Wayne Rooney az üdvöske, de Ferguson a kakas."

A Real már rá is mozdult Rooneyra, ám Jorge Valdano általános igazgató annyit azért hozzátett a dologhoz, hogy "fogalmunk sincs, kitől kellene megszabadulnunk, amennyiben Wayne Rooney a Nou Campba érkezne..." 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Élet az MU után? Rooney lehetőségei
Sir Alex Ferguson egyik korábbi célpontját, Karim Benzemát és sok-sok pénzt adna Wayne Rooney játékjogáért a Real Madrid, amely a Barcelonával, a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel harcolhat a 24 éves csatárért januárban. A...
Tovább a teljes cikkhez »
 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Balfácán MU, nehezen nyert az Arsenal
Biztosnak tűnő győzelmet szórakozott el a Manchester United a West Brom ellen a Premier League nyolcadik fordulójában szombat este. Evra öngólja és Van der Sar hatalmas bakija miatt hullajtott el két pontot az MU, amelyben csak...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ferguson: Akkor tárgyalunk Rooneyval, ha
Sir Alex Fergusont nem zavarja Wayne Rooney panasza, szóra sem méltatja, hogy a csatár azzal vádolja, „kamusérüléssel” száműzte a csapatból. A skót szakember egyik közeli barátja szerint a csatárral akkor kezdi meg a tárgyalást...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: Nem veszünk senkit a télen!
VIDEÓ! Szinte biztosra vehető, nem lesz a nyárihoz hasonló nagybevásárlás a Real Madridnál januárban, José Mourinho az AS-nek adott részletes interjújában leszögezte, bízik jelenlegi keretében és nem szeretné új játékosokat...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu