Ferguson: Akkor tárgyalunk Rooneyval, ha

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 15. 13:49
Sir Alex Fergusont nem zavarja Wayne Rooney panasza, szóra sem méltatja, hogy a csatár azzal vádolja, „kamusérüléssel” száműzte a csapatból. A skót szakember egyik közeli barátja szerint a csatárral akkor kezdi meg a tárgyalást az új szerződésről a Manchester United, ha visszanyeri formáját…Eközben a Real Madridnál már arra készülnek, hogy jövő nyáron 75 millió fontért elcsábítják a La Ligába a válogatott futballistát.


 

Rooney körül forr a levegő a nyári világbajnokság óta, és egyáltalán nem pozitív értelemben. A kiváló játékos tavaszi bokasérülése óta nem remekel, a nyári világbajnokságon igen halovány teljesítményt nyújtott, de az új szezont sem kezdte jól. Nemrég Ferguson újabb bokasérülésre hivatkozva kitette a kezdőből, a válogatottban azonban szerepelt kedden Montenegró ellen.

A játékost a londoni összecsapás után azt állította, egészségi oka nem lehet annak, hogy kimaradt az MU-ból. Sokan már azt gyanítják, Wayne Rooney közelgő klubváltását „készíti elő” azzal, hogy kétségbe vonta mestere szavait. A cserét „vetíti előre” az is, hogy egyelőre nem kötelezte el magát a Vörös Ördögökhöz, pedig mostani szerződése 2012 nyarán jár le…

„Itt az ideje, hogy Wayne ismét jól futballozzon…Ezért fizetik ilyen jól a klubjában. Ebben a szezonban túlságosan sok a nyugtalanító elem az életében. Edzője szerint el kellene felejtenie a fecsegést, inkább gólokat kellene szereznie. Erre tökéletes alkalom lehet a West Brom elleni mérkőzés” – mondta Sir Alex Ferguson egyik barátja.

A szakember közeli ismerőse úgy véli, a klub akkor kezdi el a tárgyalásokat a szerződés-hosszabbításról, ha Wayne Rooney ismét kiváló formába lendül.


Természetesen az angliai híreke Spanyolországban is érdeklődéssel figyelik, mi sem egyértelműbb, hogy az MU-ból már több sztárt elcsábító Real Madridnál már kész forgatókönyvet állítottak össze. Lapértesülések szerint a királyi klub jövő nyáron 75 millió fontért akarja Hispániába csábítani Wazzát.

„A Real Madrid harcolni akar Alex Fergusonnal. A klub tudja, hogy mire számíthat, hiszen korábban már végigjárta ugyanezt az utat…” – állítja egy madridi bennfentes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kamuzott az MU, közeleg Rooney távozása?
Teljes a felfordulás Wayne Rooney körül az utóbbi hónapokban, csütörtökön pedig valamennyi angol bulvárlap ismét címlapon foglalkozott a Manchester United botrányhősével, nem véletlenül. A csatár Sir Alex Ferguson korábbi...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu