Mourinho: Nem veszünk senkit a télen!

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 15. 11:08
VIDEÓ! Szinte biztosra vehető, nem lesz a nyárihoz hasonló nagybevásárlás a Real Madridnál januárban, José Mourinho az AS-nek adott részletes interjújában leszögezte, bízik jelenlegi keretében és nem szeretné új játékosokat szerződtetni. A királyi gárda vezetőedzője az október eleji 6-1-es bajnoki győzelmet emlegette, szót ejtett Sergio Ramos sérüléséről, a Milan ellen BL-rangadóról és a klubot érintő átigazolási pletykákról.


„Örülök, hogy nagyon megvertük a Deportivót, egy igazi élmény volt az a mérkőzés, a játékosok önbizalommal telve várják a nehéznek ígérkező Malaga elleni összecsapást. Nem lesz egyszerű, mert rögtön utána a Milannal kulcsfontosságú találkozót vívunk a BL-ben" – kezdte a portugál.

„Jó hír, hogy gyakorlatilag mindenki elégedett, hiszen az argentin válogatottat leszámítva az összes játékosom nemzeti csapata győzelemmel zárta a nemzetközi fordulót. Kevésbé biztató Sergio Ramos állapota, aki valószínűleg nem utazik Malagába, majd meglátjuk a Milan ellen bevethető lesz-e."

Mourinho a legutóbbi 6-1-es kiütés ellenére hangsúlyozta, igyekszik megtalálni az egyensúlyt csapatával: „Egyértelmű, hogy a 0-0 nem a Real Madridhoz méltó, de nem nyerhetünk minden héten 6-1-re sem. Kiegyensúlyozott teljesítményre törekszünk és mindig alkalmazkodni próbálunk aktuális ellenfelünkhöz."

A lap természetesen a Mourinho-éra egyik slágertémájának számító csatárkérdést sem hagyta érintetlenül, ám a szakvezető meglepő választ adott.

„Amikor átigazolásokról beszélünk Gareth Bale, Fernando Llorente vagy Wayne Rooney számára biztosan hízelgő, hogy a Real Madriddal boronálják össze. Ugyanakkor bízom a jelenlegi keretben, hogy képes elvégezni az elvárt munkát egészen a szezon végéig."

„Nem tökéletes a keretünk, mert ilyen egyszerűen nincs. Nagyszerű szakemberek dolgoznak együtt a játékosokkal, így teljesen nyugodt és magabiztos vagyok. Leszögezem, a télen senkit sem szeretnék szerződtetni. Hacsak valami váratlan nem szól közbe, az átigazolási piac zárva marad a Real Madrid számára" – zárta mondandóját a tréner.

Real Madrid-Deportivo La Coruna 6-1 - összefoglaló

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu