Rendőrök őrzik a bajnokcsapat játékosait

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 1. 14:57
Rendőrök őrzik a Standard Liege két labdarúgója, Axel Witsel és Steven Defour házát. A játékosokat az Anderlecht szurkolói fenyegették meg halálosan a vasárnapi derbi horrorisztikus eseményei után. A lábtörést okozó Witselt hónapokra is eltilthatja a játéktól a belga szövetség.


A vasárnapi Anderlecht-Standard szuperrangadó sajnálatos módon egy borzasztó eseménysorról marad még sokáig emlékezetes: Axel Witsel, a vendégek középpályása egy borzasztóan durva belépővel kettétörte Marcin Wasilvewski lábát, akit sokkos állapotban vittek le a játéktérről, és ebben az idényben már nem is léphet pályára.

A brüsszeli szurkolók érthetően indulatosan reagáltak a történtekre, és dühüket csak tovább fokozta, hogy a csapatkapitány, Steven Defour társa védelmére kelt a lefújás után.

Az Anderlecht-drukkerek ennek hatására éktelen haragra gerjedtek, és halálosan megfenyegették e-mailban a Liege két játékosát.

Witsel és Defour házát rendőri védelem alá vették, ám előbbi biztosan nem ússza meg a felelősségre vonást; a belga szövetség akár több hónapos eltiltást is kiróhat rá.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu