KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEVEN_DEFOUR"
Porto: két legyet egy csapásra! 2011. augusztus 14. 18:42 Tizenhárom milliót utal át a Porto a Standard Liege számlájára a belga válogatott középpályás Steven Defourért és a francia védő Eliaquim Mangaláért - értesült a Le Soir. Mindketten ötéves kontraktust kapnak új csapatuknál.
 
A Liverpool legyőzheti a Unitedet 2010. július 31. 15:36 A Liverpool lecsapná a Manchester United kezéről Steven Defourt, a Standard Liege középpályását.
 
Sokoldalú középpályást szerződtethet a Liverpool 2010. július 13. 22:34 Belga sajtóértesülések szerint 12 millió eurós ajánlatot tett a Liverpool Steven Defourért, a Standard Liege csapatkapitányáért.
 
Ferguson-Bölöni meccs a belga Cescért 2009. november 5. 19:33 A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson nagy ribilliót keltett Belgiumban azzal, hogy levelet küldött a napokban a Standard Liege csapatkapitányának, Steven Defournak. A védekező középpályás már régóta az MU célkeresztjében van, Ferguson azután próbálta megvigasztalni, hogy súlyos sérülést, lábközépcsonttörést szenvedett a Mechelen elleni bajnokin. Gyors felépülést kívánt neki. Nem nyerte meg ezzel a vezetőedző Bülöni László tetszését.
 
Rendőrök őrzik a bajnokcsapat játékosait 2009. szeptember 1. 14:57 Rendőrök őrzik a Standard Liege két labdarúgója, Axel Witsel és Steven Defour házát. A játékosokat az Anderlecht szurkolói fenyegették meg halálosan a vasárnapi derbi horrorisztikus eseményei után. A lábtörést okozó Witselt hónapokra is eltilthatja a játéktól a belga szövetség.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu