Ferguson-Bölöni meccs a belga Cescért

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 5. 19:33
A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson nagy ribilliót keltett Belgiumban azzal, hogy levelet küldött a napokban a Standard Liege csapatkapitányának, Steven Defournak. A védekező középpályás már régóta az MU célkeresztjében van, Ferguson azután próbálta megvigasztalni, hogy súlyos sérülést, lábközépcsonttörést szenvedett a Mechelen elleni bajnokin. Gyors felépülést kívánt neki. Nem nyerte meg ezzel a vezetőedző Bülöni László tetszését.


Íme az edző levele:

"Kedves Steven, hallottam súlyos sérülésed hírét egy jóakaródtól. Nyilván le vagy törve, és nehezen teszed túl magad a történteken. Ne aggódj, minden jóra fordul. Keményen kell dolgoznod, hogy visszatérhess, szurkolok, és figyelem a pályafutásod. Folyamatosan kapcsolatban leszünk a Standarddal."

A 21 éves középpályás, akit már a belga Fabregasként aposztrofálnak, óva intett mindenkit attól, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítson a szimpátianyílvánításnak. Hangsúlyozta, a Standard engedélyével küldte a levelet a menedzser, és szerinte senki se gondolja komolyan azt, hogy innentől vörös szőnyeg vezeti az Old Traffordig.

A Standard edzőjével, Bölöni Lászlóval finoman szólva sem lehet madarat fogni a hírek hallatán:

"Nem értem, miért érdekli ennyire Fergusont Defour felépülése. Vagy ilyen komolyak a szándékai? Nem hiszem, nem szabad túlzásba esni. De Camargónak és Wasilewskinek miért nem írt?" - reagált Bölöni.

Defour amúgy 16 évesen debütált a bajnokságban, és 19 évesen a válogatottban, szemtelenül fiatalon, két éve lett csapatkapitány a Standardnál. 2007-ben a belga első osztály legjobb játékosának választották, 2008-ban bajnoki címhez segítette a liege-ieket. December elején kezdheti meg újra az edzéseket, a január 17-i, Anderlecht elleni csúcsrangadón már mindenképpen szerepelne.

EZT TUDJA DEFOUR

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu