KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AXEL_WITSEL"
Hulk: A Zenitre én sem számítottam! 2012. szeptember 4. 16:15 HUlk és Witsel hétfői átigazolása hatalmas hullámokat vert a nemzetközi futballsajtóban, a Zenit közel 150 milliót költhetett a két futballcsillag szerződtetésére (a fizetésekkel együtt), ezzel még az angol Premier League sztárklubjai semigen versenyezhetnek. Nézzük a két játékos reakcióját, és azt, hogyan változik az érintett csapatok kezdője.
 
Witsel-csel: Neymar is megirigyelné 2012. július 21. 20:55 Oscar Cardozóval, a Milan kiszemeltjével lövetett gólt a Benfica középpályása, a vége 4-2-es portugál siker Eb-helyszínen, felkészülési mérkőzésen, a lengyel bajnok Slask Wroclaw otthonában.
 
A nap képe: a két belga moncsicsi 2011. október 12. 18:32 A belga labdarúgó-válogatott két középpályása, Axel Witsel és Marouane Fellaini úgy állt egymás mellett a pályán mikrofonfrizurájával a himnuszok alatt, mint két moncsicsi baba. A kedd esti Eb-selejtezőt a németek nyerték Düsseldorfban 3-1-re.
 
A Milan helyett a Benficában kötött ki 2011. július 13. 16:12 Axel Witsel távozik Belgiumból és ötéves szerződést ír alá a portugál ezüstérmesnél - közölte a középpályás klubja, a Standard Liége.
 
Juhásszal van tele a belga sajtó 2010. január 18. 15:11 Nem mindennapi mérkőzést hozott a vasárnapi Standard-Anderlecht (0-4) csúcsmeccs a belga bajnokságban. A főszereplő a magyar válogatott védő Juhász Roland volt, akiről kiállították a rettegett hírű Axel Witselt egy csúnya becsúszás után a 43. percben. A liege-iek színészkedéssel vádolták Juhászt, aki össze is szólalkozott Bölöni Lászlóval, a Standard vezetőedzőjével. A hátvéd kikéri magának a gyanúsítgatást.
 
Csökkentették a mészáros büntetését 2009. szeptember 4. 20:48 Nyolcmérkőzésesre csökkentette Axel Witsel, a Standard Liege középpályásának eltiltását a Belga Labdarúgó-szövetség.
 
Novemberig eltiltották a mészárost 2009. szeptember 1. 17:40 November 23-ig eltiltotta a játéktól Axel Witselt a Belga Labdarúgó-szövetség. A Standard Liege középpályása vasárnap, az Anderlecht elleni szuperrangadón törte ketté Marcin Wasilewski lábát.
 
Rendőrök őrzik a bajnokcsapat játékosait 2009. szeptember 1. 14:57 Rendőrök őrzik a Standard Liege két labdarúgója, Axel Witsel és Steven Defour házát. A játékosokat az Anderlecht szurkolói fenyegették meg halálosan a vasárnapi derbi horrorisztikus eseményei után. A lábtörést okozó Witselt hónapokra is eltilthatja a játéktól a belga szövetség.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu