Hulk: A Zenitre én sem számítottam!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 4. 16:15
HUlk és Witsel hétfői átigazolása hatalmas hullámokat vert a nemzetközi futballsajtóban, a Zenit közel 150 milliót költhetett a két futballcsillag szerződtetésére (a fizetésekkel együtt), ezzel még az angol Premier League sztárklubjai semigen versenyezhetnek. Nézzük a két játékos reakcióját, és azt, hogyan változik az érintett csapatok kezdője.


Hulk: Nem számítottam erre. A szombati meccs után azt nyilatkoztam, hogy sorozatban harmadszor is bajnoki címhez akarom segíteni a Portót. Egyszer csak hívott az ügynököm, és azt mondta, kész az átigazolásom, a Porto és a Zenit mindenben megegyezett egymással.

Witsel: Mindenki arról beszél, hogy a pénzért mentem el a Benficától a Zenithez. Igen, a pénzért. A pénzért is. De a Zenit ambíciózus tervei is nagyon vonzóak voltak.

Hulk és Witsel fizetését is megduplázta a Zenit. A brazil csak az aláírásért 10 milliót kapott, évi hat és felet keres majd, a belga ennek valamivel kevesebb, mint a felét.

A Zenit új kezdőcsapata: Malafejev - Anyjukov, Lombaerts, Bruno Alves, Criscito - Gyenyiszov, Sirokov, Witsel - Hulk, Kerzsakov, Danny. Vezetőedző: Luciano Spalletti.

A Porto új kezdőcsapata: Hélton - Danilo, Maicon, Otamendi, Alex Sandro - Fernando, Moutinho, Lucho - James Rodríguez, Atsu, Jackson Martínez. Vezetőedző: Vítor Pereira.

A Benfica új kezdőcsapata: Artur - Maxi, Luisao, Garay, Melgarejo - Salvio, Matics, Aimar, Enzo Pérez - Rodrigo, Cardozo. Vezetőedző: Jorge Jesus.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu