KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HULK"
Hohó! Hulk hosszabbított – hivatalos 2015. február 16. 17:21 További két évvel, egészen 2019-ig hosszabbított a Zenittel Hulk, az orosz sztárcsapat 28 éves, brazil válogatott támadója.
 
Nem rabolták el Hulk húgát 2012. november 6. 21:42 Húszórás eltűnés után kedden előkerült a szentpétervári Zenitben futballozó brazil válogatott Hulk egyik húga, akiről azt hitték, hogy elrabolták.
 
Megsérült Hulk 2012. november 5. 17:37 Két hétig nélkülöznie kell a Zenit csapatának a nyári brazil bombaigazolás Hulkot, aki a Rosztov elleni, pénteki, hazai győzelem alkalmával szenvedett combizom-húzódást. Ez egyben azt is jelenti, hogy a 26 éves csatár nélkül utaznak a szentpéterváriak Brüsszelbe, ahol az Anderlechttel csapnak össze a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, kedd este.
 
Hulk: A Zenitre én sem számítottam! 2012. szeptember 4. 16:15 HUlk és Witsel hétfői átigazolása hatalmas hullámokat vert a nemzetközi futballsajtóban, a Zenit közel 150 milliót költhetett a két futballcsillag szerződtetésére (a fizetésekkel együtt), ezzel még az angol Premier League sztárklubjai semigen versenyezhetnek. Nézzük a két játékos reakcióját, és azt, hogyan változik az érintett csapatok kezdője.
 
Őrület: Hulk és Witsel a Zenit játékosa! 2012. szeptember 3. 20:36 Összeomlott a Zenit Szentpétervár labdarúgóklub honlapja, miután egy szenzációs átigazolást jelentettek be: a brazil csatárt Hulk öt évre jön a Portótól és a 29-es mezt kapja! HIvatalos: a belga irányító Witsel (Benfica) is aláírt Huszti Szabolcs korábbi csapatához. Ha hinni lehet az értesüléseknek, akkor legalább 80 milliót fizetnek ki a két játékosért. Oroszországban még három nap van hátra az átigazolási piac zárásáig.
 
Hulk: Nem tárgyalok a Chelsea-vel 2012. július 11. 11:11 Hulk, az FC Porto brazil focistája elmondta, hogy a pletykák ellenére ő nem tárgyal az angol Chelsea-vel, szerződése még négy évig Portóba köti.
 
Guardian: Hulk Chelsea-játékos lesz 2012. június 1. 00:58 A brit Guardian című lap értesülése szerint a Chelsea-nek sikerült egyezségre jutnia a Portóval, amelynek értelmében 45 millió euróért a Kékeké lesz Hulk, a brazil válogatott 25 éves csatára. A játékossal gyorsan lezárhatják majd a tárgyalást. Minden más csak papírmunka. Ez azt jelentené, hogy a roppant fizikumú Hulknak jutna a feladat, hogy betöltse a Didier Drogba által hagyott űrt.
 
72 millió euró Hulkért 2012. május 2. 10:38 A francia bajnokság jelenlegi második helyezettje, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 72 milió eurós ajánlatot tett Hulkért, a Porto 25 éves, brazil válogatott csatáráért - írja a France Football a Blogolo.fr portálra hivatkozva.
 
Ki ad 100 milliót Hulkért? 2012. január 6. 10:41 Hulk, a Porto brazil válogatott szupersztárja hivatalos twitter-oldalán, rajongóinak szánt bejegyzésében nem zárta ki, hogy hamarosan klubot vált.
 
Az Anzsi-Hulk-saga igaz története 2011. szeptember 4. 11:49 A Porto elnökének mohósága miatt nem lett Hulk az Anzsi Mahacskala labdarúgója, állítják egybehangzó források. Pinto Da Costa 87 millió euróval sem érte be, noha a dagesztániak képviselőivel már kezet rázott…
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu