Hulk: Nem tárgyalok a Chelsea-vel

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 11. 11:11
Hulk, az FC Porto brazil focistája elmondta, hogy a pletykák ellenére ő nem tárgyal az angol Chelsea-vel, szerződése még négy évig Portóba köti.


 

Hulk-ot már régóta szeretné megszerezni a legutóbbi Bajnokok Ligája-győztes Chelsea, és ez a szándék Didier Drogba távozása után felerősödött. Különösen a brit médiában, mely folyamatosan tájékoztatott, hogy a tárgyalások éppen hol tartanak.

Most maga a játékos is közbeszólt: sehol nem tartanak, ugyanis nincsenek tárgyalások. "Semmi kapcsolat nincs köztem, a Chelsea, vagy más klubok között" - mondta a 25 éves Hulk, utalva azokra a hírekre is, melyek szerint a Paris Saint-Germain is vinné.

"Még négy van hátra az FC Portóval kötött szerződésemből, most pedig a nemzeti válogatottra koncentrálok. Nem beszéltem a jövőmről senkivel. Én nem is foglalkozom ezzel, mert csak eltereli a figyelmemet. Kizárólag az ügynököm foglalkozik ilyesmivel."

Hulk 2008 óta játszik a Porto csapatában, azóta 166 meccsen 76 gólt szerzett. A brazil válogatottban eddig 13 alkalommal szerepelt, most pedig az olimpiára készül a nemzeti csapattal.

Címkék: Chelseahulk
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu