Őrület: Hulk és Witsel a Zenit játékosa!

Létrehozva: 2012. szeptember 3. 20:36
Összeomlott a Zenit Szentpétervár labdarúgóklub honlapja, miután egy szenzációs átigazolást jelentettek be: a brazil csatárt Hulk öt évre jön a Portótól és a 29-es mezt kapja! HIvatalos: a belga irányító Witsel (Benfica) is aláírt Huszti Szabolcs korábbi csapatához. Ha hinni lehet az értesüléseknek, akkor legalább 80 milliót fizetnek ki a két játékosért. Oroszországban még három nap van hátra az átigazolási piac zárásáig.


A Zenit begyújtotta a rakétákat az orosz átigazolási piacon, két olyan fogásról beszélhetünk, amelyet a világ bármelyik klubja megirigyelne.

A 26 éves Porto-sztár Hulk az előző idényben Falcao méltó csatártársa volt, bajnokságot, kupát, Portugál Szuperkupát és és El-t nyert a Szuper Sárkányokkal, akikkel a címvédés is sikerült neki idén a ligában. Lövőerejéről ódákat zengenek a szaklapok. 2017-ig a szentpéterváriaké a játékjoga. A transzfer már hivatalos.

Witsel a belga válogatott és a Benfica egyik nagy erősségének számított az elmúlt időszakban, olyan irányító, aki szűrni is tud, és zseniálisan cselezni is. A szélen is tud játszani. Még csak 23 éves, öt évre a Zenité, a 28-as mezt kapja, akárcsak a Benficábab. Ez az átigazolás 21:40-kor lett hivatalos.

A duplaüzlettel kapcsolatban 70 és 90 milliós összegeket emlegetnek, Hulkért 40 vagy akár 50 milliót, Witselért 40 milliót utal át a Zenit Luzitániába (csak az utóbbi üzlet esetében tudunk összeget hivatalos forrásból, ez egyébként a kivásárlási ár).

Lehet, hogy nem is kapott olyan könnyű sorsolást a Milan: a csoportban ott a Zenit Hulkkal és Witsellel, a Málaga Santa Cruzzal és Saviolával, és az Anderlecht Bigliával, Mbokanival és Juhásszal...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu