Les Bleus: felforgatott csapat, új cséká

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 22. 12:22
Nincs több ideje Franciaországnak, hogy sebeit nyalogassa, hiszen 16 órától sorsdöntő mérkőzésen kell pályára lépnie a házigazda Dél-Afrika ellen a világbajnokság A-csoportjának utolsó körében. A Raymond Domenech szövetségi kapitányt ért kritikák után a Les Bleus egy felforgatott csapattal vág neki a küldetésnek.


 

Franciaország várható kezdőcsapata Dél-Afrika ellen (16.00):
(4-3-3): Lloris - Sagna, Squillaci, Abidal, Clichy - A.Diarra, Gourcuff, Malouda - Valbuena, Cissé, Ribéry.

A 2002-es lebőgést nem szeretnék még egyszer átélni a szurkolók: a dél-koreai-japán közös rendezésű vb csoportköréből rúgott gól nélkül kullogott haza a francia társaság, ennek réme pedig most is fenyegeti őket.

Ezúttal azonban nehezített a „pálya”, hiszen belső ellentétek, zavargások és széthúzások közepette kellene eredményt elérni. Úgy, hogy a játékosok zöme utálja a szövetségi kapitányt. Igaz, ezzel a szurkolók 99 százaléka is így van.

Előbb Nicolas Anelka küldte el a jó édes anyjába a vezért - mehetett is haza -, majd Patrice Evra tagadott meg egy sajtótájékoztatót. A csapatkapitány ezt megfejelve majdnem összeverekedett az erőnléti edzővel.

A kifejezés úgy pontos, hogy egykori csapatkapitány.

Merthogy Domenech az MU védőjére is „berágott”, s minden bizonnyal csak a kispadra ülteti. A Les Bleus egyébként is a tornán eddig még soha nem látott felállásban kezdhet, többek között Djibril Cissével, Clichyvel, Abidallal, Valbuenával, Squillacival és Alou Diarrával a fedélzetén.

Apropó, Alou Diarra. A francia sajtó szerint a Bordeaux 28 éves középpályása csékáként ünnepelheti huszonötödik válogatottságát, Abou Diabyt helyettesítheti. Sőt, arról is pusmognak, hogy Franck Ribéry helyett Thierry Henry kezdhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Evra hadat üzent Domenechnek
Patrice Evra nem volt hajlandó megjelenni Raymond Domenech szövetségi kapitánnyal a francia labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Domenech, b**** meg a jó k**** anyád!"
Tapintható a feszültség a francia labdarúgó-válogatottnál. A gallok csütörtökön kritikán aluli játékkal simán kikaptak Mexikótól, így továbbjutási esélyei gyakorlatig elszálltak. A botrányos produkciót követően Nicolas Anelkánál...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu