KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DEL_AFRIKAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Új becenév a Bafana Bafanának 2011. március 25. 15:50 A dél-afrikai sportminiszter szerint túl nyájas a Bafana Bafana (Fiúk, fiúk) becenév a nemzeti labdarúgó-válogatottnak, ezért újat javasol.
 
Megvan az új dél-afrikai kapitány 2010. július 14. 19:32 A Dél-afrikai Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy Pitso Nosimane veszi át a karmesteri pálcát Carlos Alberto Parreirától, a vb-házigazda világbajnok brazil mesterétől.
 
Itt az új dél-afrikai és görög kapitány 2010. június 25. 12:35 Nem állt meg az élet a világbajnokságon kiesett válogatottaknál: lapjelentések szerint a dél-afrikai és a görög szövetség is megtalálta új kapitányát. A Bafana Bafanát Pitso Mosimane veszi át Carlos Alberto Parrierától, míg a 2004-es Európa-bajnokot Otto Rehhagel után Fernando Santos dirigálja.
 
Nem fogott kezet Domenech! 2010. június 22. 18:45 Összeszólalkozott a Franciaország-Dél-Afrika (1-2) mérkőzés után a két szövetségi kapitány, Raymond Domenech és Carlos Alberto Parreira.
 
A franciák szégyellhetik magukat 2010. június 22. 17:55 A francia válogatott egyetlen pontot szerezve, egy rúgott góllal esett ki világbajnoki csoportjából. A házigazda Dél-Afrika ellen 2-1-re elbukott mérkőzésen Gourcuffot korán kiszórták, és akár nagy verésbe is beleszaladhatott volna Franciaország. Domenech búcsúmeccse katasztrofálisra sikeredett, Laurent Blanc-nak a rendrakással kell kezdenie kapitányi munkáját.
 
Les Bleus: felforgatott csapat, új cséká 2010. június 22. 12:22 Nincs több ideje Franciaországnak, hogy sebeit nyalogassa, hiszen 16 órától sorsdöntő mérkőzésen kell pályára lépnie a házigazda Dél-Afrika ellen a világbajnokság A-csoportjának utolsó körében. A Raymond Domenech szövetségi kapitányt ért kritikák után a Les Bleus egy felforgatott csapattal vág neki a küldetésnek.
 
Megvillantotta méregfogát Uruguay 2010. június 16. 22:26 Diego Forlán vezérletével megleckéztette a házigazdát (3-0) és élre állt a labdarúgó-vb A csoportjában Uruguay szerda este! Ha Mexikó véletlenül megverné a franciákat csütörtökön, abban az esetben akár egy szalonremi is elég lehet a továbbjutáshoz a két latin-amerikai csapatnak. Egy döntetlennel mindenképpen továbbjut Uruguay, halvány reményei maradtak Dél-Afrikának. Forlán a torna első duplázója.
 
Cavani: Készen állok a a bemutatkozásra! 2010. június 16. 13:58 A várakozások szerint három csatárral, a palermós Edinson Cavanival a kezdőcsapatban vág neki a házigazda Dél-Afrika elleni mérkőzésnek Uruguay labdarúgócsapata. A gólgyáros már alig várja, hogy debütálhasson a vébén.
 
Bumm, Tshabalala és a csapategység! 2010. június 11. 19:07 Siphiwe Tshabalala letette a névjegyét a futball-vb nyitómeccsén, ám kegyetlen bombagólja sem bizonyult elégnek a házigazdák győzelméhez Mexikó ellen (1-1). Így kommentált a lefújás után:
 
Döntetlennel kezdett a vb-házigazda! 2010. június 11. 17:57 VIDEÓ: nézd meg a gólokat! Döntetlennel kezdődött meg a XIX. labdarúgó-világbajnokság, miután a házigazda Dél-Afrika 1-1-et játszott Mexikóval. Kisebb meglepetésre a vendéglátó szerzett vezetést Siphiwe Tshabalala fantasztikusan eltalált lövésével, de az ellenfélben volt annyi erő, hogy egyenlítsen. Bő tíz perccel a vége előtt a Barca csillaga, Rafa Márquez válaszolt - az iksz az esti Uruguay-Franciaország meccs győztesének kedvez a leginkább.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu