Cavani: Készen állok a a bemutatkozásra!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 16. 13:58
A várakozások szerint három csatárral, a palermós Edinson Cavanival a kezdőcsapatban vág neki a házigazda Dél-Afrika elleni mérkőzésnek Uruguay labdarúgócsapata. A gólgyáros már alig várja, hogy debütálhasson a vébén.


 

“Mindig nagy büszkeséggel tölt el, ha hazám mezét magamra ölthetem, legyen az barátságos mérkőzés vagy tétmeccs. A világbajnokság persze egészen más. Nagyon boldog vagyok. Gyerekkorom óta erről álmodom, Istennek hála, most megvalósul" - nyilatkozta a hét selejtezőn pályára lépett csatár a FIFA honlapjának.

“Természetesen ez életem bemutatkozása. El kell tudni viselni ezt a terhet. Ha nem sikerül, az megbéníthatja az embert, de ilyesmire gondolnom sem szabad" - tette hozzá.

És hogy mit vár az ellenféltől?

“Dél-Afrika egy remekül védekező csapat, ráadásul pillanatok alatt képesek felfejlődni, mert fürge, technikás játékosaik vannak a középpályán. Nagy zajt fognak csapni a szurkolók a stadionban, ami megnehezítheti az egymás közötti kommunikációt. Ám profik vagyunk, tudjuk majd, mit kell  tennünk."

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:
DÉL-AFRIKA-URUGUAY 20:30
Pretoria, Loftus Versfeld Stadion, vezeti: Massimo Busacca (svájci).
DÉL-AFRIKA: Khune - Gaxa, Mokoena, Khumalo, Masilela - Modise, Dikgacoi, Pienaar, Letsholonyane - Tshabalala, Mphela. Szövetségi kapitány: Carlos Alberto Parreira.
URUGUAY: Muslera - Lugano, Godín, Fucile, M. Pereira - D. Pérez, Arévalo, A. Pereira - Cavani, Suárez, Forlán. Szövetségi kapitány: Oscár Washington Tabárez.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu