KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EDINSON_CAVANI"
Ibra, Cavani: mestermunka volt! 2013. október 19. 19:12 Zlatan Ibrahimovic és Edinson Cavani is duplázott szombat este a Bastia ellen, tizedik bajnokiján hetedik győzelmét érte el a PSG (4-0). A svéd klasszis amolyan tékvandórúgással továbbított a háta mögött a hálóba, majd fejesből is eredményes volt az első félidőben. A folytatásban Edinson Cavani pillanatai következtek, az uruguayi is bemutatott egy magánszámot, aztán beállította a végeredményt tizenegyesből. Élen a PSG, a Monaco Sochaux-ba látogat vasárnap délután.
 
Wenger: Cavani és Falcao állatok 2013. szeptember 21. 15:03 Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere azt mondta Edinson Cavaniról és Radamel Falcaóról, a francia ligában játszó két világklasszis csatárról, hogy olyanok mint az állatok. Ezt a jelzőt azonban semmiképpen sem rossz értelemben használta rájuk, sőt mint mondta, kivételes képességeik vannak, és kifejezetten szereti a játékukat.
 
Cavani megható gesztusa - videó 2013. szeptember 15. 12:04 Edinson Cavani, a Paris Saint-Germain uruguayi csatára pénteken egy fogyatékos szurkolónak szerzett óriási örömöt azzal, hogy a Bordeaux elleni meccs lefújása után, ígéretéhez híven odament hozzá a lelátón, megölelte és nekiadta a mezét. Videó.
 
Cavani: Öröm lesz Ibra mellett játszani! 2013. július 16. 18:22 Kétórás késéssel, este hat után kezdődött el a várva várt sajtótájékoztató, amelyen bejelentették, hogy Edinson Cavani öt évre a Paris Saint-Germainhez igazol a Napolitól. A játékos elégedett a váltással, és alig várja, hogy együttműködhessen Zlatan Ibrahimoviccsal a klubsikerek érdekében.
 
Cavani a 9-es mezt kapja a PSG-nél 2013. július 16. 17:08 Edinson Cavani már PSG-mezzel pózol, de sajtótájékoztatója (és a hivatalos bejelentés) másfél órát késik. Mint látható, a kilencest kapja, és évi tízmillió eurót keres majd a francia fővárosban!
 
Keddtől már PSG-játékos lehet Cavani 2013. július 6. 15:37 A L'Equipe úgy tudja, hogy kedden jelenti be nagyszabású üzletét a PSG: a francia bajnok a hírek szerint valóban kivásárolja szerződéséből Edinson Cavanit, a PSG uruguayi gólvágóját.
 
A Chelsea karnyújtásnyira Cavanitól 2013. június 29. 22:37 Még nem állt ilyen közel a Chelsea Edinson Cavani leigazolásához: a Sportmediaset szerint lezárták a tárgyalásokat az uruguayi csatárral, aki évi 8,5 millió eurót kapna a Kékektől 2018-ig. Nincs másik komoly ajánlat. A Sky Bet fogadóirodánál 1,25-re esett az oddsa annak a fogadási lehetőségnek, hogy Cavani a Chelsea-é lesz szeptember 1-ig.
 
Cavani-póker, ez szenzációs! 2012. november 9. 11:47 VIDEÓ! Edinson Cavani talán az Aranylabda-listát összeállító France Footballnak üzent a Dinpro elleni, csütörtök esti mesternégyesével, ahol szebbnél szebb gólokkal kápráztatta el a San Paolo fanatikus közönségét. Bombagól, szabadrúgásgól, Hamsík-Insigne-Hamsík-Cavani kombináció: volt itt minden, a Nápoly 1-2-ről fordította meg, és nyerte simán az életbevágóan fontos meccset az El-csoport ukrán éllovasa ellen.
 
Cavani hosszabbított - fotó 2012. augusztus 31. 20:07 2017-ig meghosszabbította szerződését a Napolival az uruguayi válogatott csatár Edinson Cavani, akiért ezen a nyáron is sorban álltak sztárklubok szerte Európából. A felek az újságírók jelenlétében kötötték meg az új kontraktust, majd sajtótájékoztatót tartottak Nápolyban. Több, mint 60 millió euró az új kivásárlási ára.
 
Cavani eladó – 100 millió euróért 2012. július 22. 11:15 A Napoli elnöke hajlandó eladni Edinson Cavanit, de megkéri az árát: 100 millió eurót kell kiköhögni érte. Aurelio de Laurentiis Balzarettiről is nyilatkozott, akiért a Paris Saint-Germainnel kelnek birokra.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu