Wenger: Cavani és Falcao állatok

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 21. 15:03
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere azt mondta Edinson Cavaniról és Radamel Falcaóról, a francia ligában játszó két világklasszis csatárról, hogy olyanok mint az állatok. Ezt a jelzőt azonban semmiképpen sem rossz értelemben használta rájuk, sőt mint mondta, kivételes képességeik vannak, és kifejezetten szereti a játékukat.


 

Arsene Wenger, a londoni Arsenal menedzsere hazája bajnokságáról elmondta, hogy nyáron Franciaországba igazolt két dél-amerikai csatár, Edinson Cavani és Radamel Falcao klubjuk legjobbjai, és könnyen eldönthetik a Paris Saint-Germain és az AS Monaco hétvégi csatáját.

Ugyanakkor mindkét támadó olyan klasszis a maga nemében, hogy a tréner nem is nagyon tudja megkülönböztetni a kettőt. "Egyiküket sem akarom védeni, de azt hiszem, nagyon nehéz különbséget tenni köztük, mert nagyon hasonlóak egymáshoz" - mondta Wenger a Bein Sportnak.

"Van valami állatias bennük. Igen, mindketten állatok. Cavani talán egy kicsit mozgékonyabb, többet fut a labdával, Falcao pedig inkább a kapu előtt veszélyes- Szerintem ott veszélyesebb is, mint Cavani. De mindkettejük játékát nagyon szeretem."

A PSG vasárnap 21:00-kor fogadja a Parc des Princes-ben az AS Monaco csapatát, a francia bajnokság hatodik fordulójában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu