KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RADAMEL_FALCAO"
Falcao-MU, Welbeck-Arsenal: HIVATALOS 2014. szeptember 2. 02:47 "A Manchester United boldogan jelenti be, hogy Radamel Falcao csatlakozott a csapathoz egy évre, kölcsönbe a Monacótól, opcióval a játékjogának későbbi megvásárlására" - áll az MU éjszaka fél három körül kiadott közleményében.
 
Teljes a káosz Falcao-ügyben 2014. augusztus 30. 21:20 A Real Madrid és a Manchester City háza táján is cáfolják, hogy napirenden lenne a Monaco-csatár Radamel Falcao leigazolása, miközben kezd eluralkodni a káosz a kolumbiai körül két nappal az átigazolási időszak zárása előtt.
 
Megindult a hajrá Radamel Falcaóért 2014. augusztus 29. 17:00 Az a hír járja, hogy a Real Madrid 20 millió euróért, egy évre kölcsönveszi Radamel Falcaót (opciós joggal a későbbi megvásárlásra). A calciomercato.it vezető hírét több madridi forrás is cáfolta, viszont Spanyolországban is úgy tudják, hogy a kolumbiai gólvágó nem marad Monacóban. Az Arsenal, a Juventus, a Manchester City és a Chelsea is ugrásra készen figyeli a fejleményeket.
 
Falcao nélkül mit ér a vb-n Kolumbia? 2014. június 3. 15:28 Nem történt orvosi csoda, semmi sem lesz Radamel Falcao vb-jéből, egy ország gyászol. Bár egy hete a az edzőtáborban készült, térdszalag-sérülése miatt nem láthatjuk a nyári világbajnokságon a Monaco sztárcsatárát. Az Atléticóban szintén megfordult középhátvéd, Luis Perea sem került be a végleges keretbe. Muriel helyett Ibarbóra szavazott Pekerman.
 
Radamel Falcaót nevezték a vb-re! 2014. május 13. 21:43 Radamel Falcao BEKERÜLT a kolumbiai válogatott előzetes vb-keretébe. A Monaco gólvágója január 19-én szenvedett keresztszalag-szakadást, egy ország imádkozik azért, hogy pályára léphessen Brazíliában.
 
Dráma: Falcao kihagyhatja a vébét! 2014. január 22. 22:06 Súlyos sérülést szenvedett bal térdében Radamel Falcao, a Monaco kolumbiai sztárja a szerdai kupameccsen, a negyedosztályú Monts Or Azergues otthonában (0-3). Lehet, hogy vége Falcao szezonjának, kihagyhatja a világbajnokságot. A Monaco későbbre ígért részletes tájékoztatást az ügyben.
 
Afrikai óriás érkezőben Falcao posztjára 2014. január 3. 18:10 Csatárigazolást jelenthet be rövidesen az AS Monaco labdarúgócsapata, amely előrehaladott tárgyalásokat folytat Lacina Traoréval, az Anzsi Mahacskala 23 éves, elefántcsontparti válogatott ászával.
 
A Monaco már kinézte Falcao utódját 2013. december 5. 17:25 Radamel Falcao nyáron igazolt az Atlético Madrid csapatától a francia másodosztályból az élvonalba visszajutott AS Monacóhoz, amely nagybevásárlást rendezett. Azonban szinte biztosra vehető, hogy nem tölti ki ötéves szerződését, sőt, az is benne van a pakliban, hogy csak egy szezont tölt a Ligue 1-ben. A Premier League várja, és ha menne, az utódja már megvan.
 
Mourinho most Falcaóra vadászik 2013. november 12. 11:16 José Mourinho nem elégedett meg azzal, hogy a nyáron megszerezte a csatárposztra az összedőlő Anzsi Mahacskala romjai közül még épségben kimenekülő Samuel Eto'o-t. Ha lehet, egy még nagyobb nevet akar Fernando Torres mellé, de inkább elé vásárolni: Radamel Falcaót, és ezért nem sajnálja Roman Abramovics 60 millió fontját sem.
 
Wenger: Cavani és Falcao állatok 2013. szeptember 21. 15:03 Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere azt mondta Edinson Cavaniról és Radamel Falcaóról, a francia ligában játszó két világklasszis csatárról, hogy olyanok mint az állatok. Ezt a jelzőt azonban semmiképpen sem rossz értelemben használta rájuk, sőt mint mondta, kivételes képességeik vannak, és kifejezetten szereti a játékukat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu