Mourinho most Falcaóra vadászik

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 12. 11:16
José Mourinho nem elégedett meg azzal, hogy a nyáron megszerezte a csatárposztra az összedőlő Anzsi Mahacskala romjai közül még épségben kimenekülő Samuel Eto'o-t. Ha lehet, egy még nagyobb nevet akar Fernando Torres mellé, de inkább elé vásárolni: Radamel Falcaót, és ezért nem sajnálja Roman Abramovics 60 millió fontját sem.


 

Radamel Falcao csak nyáron igazolt az Atlético Madrid csapatából a francia élvonalba frissen visszatért, és korlátlan pénzügyi lehetőségekkel rendelkező AS Monacóba, ahol nyilván az adózásnak köszönhetően nagyon jól keres, de az aláírás után hamar úgy tűnt, kicsit talán megbánta a döntését, hiszen komoly presztízsbajnokságba is igazolhatott volna.

Sőt, a lehetőség továbbra is adott, ugyanis José Mourinho, a Chelsea menedzsere januárban 60 millió fontos angol rekordajánlatot készül tenni a kolumbiai játékosért. A portugál tréner ugyanis továbbra sem elégedett csapata Fernando Torres és Samuel Eto'o vezette csatárjátékával, és szélesíteni szeretné a palettát.

Ráadásul Falcao tökéletes jelölt lenne a tréner számára, ugyanis a Monacóval nem játszik a Bajnokok Ligájában, így a Chelsea még nevezheti, márpedig Mourinhónak pont egy ilyen emberre van szüksége, ugyanis sikereket szeretne elérni mind a Premier League-ben, mind a BL-ben. Ha lehet, meg is nyerné őket.

A Chelsea nemcsak nyáron akarta megszerezni, de játékosmegfigyelői a szezonrajt óta figyelik a támadót, aki eddig kilenc gólt szerzett 13 mérkőzésen. Mourinho egyetlen aggálya az, hogy a Ligue 1 vajon mennyire készíti fel fizikálisan a játékosokat, hogy azok helyt tudjanak állni a PL-ben, esetleg több fronton is.

Erről viszont személyesen akar meggyőződni, ezért az ESPN információi szerint pénteken személyesen repül Brüsszelbe, hogy megnézze a Belgium - Kolumbia válogatott mérkőzést.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu