A Monaco már kinézte Falcao utódját

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 5. 17:25
Radamel Falcao nyáron igazolt az Atlético Madrid csapatától a francia másodosztályból az élvonalba visszajutott AS Monacóhoz, amely nagybevásárlást rendezett. Azonban szinte biztosra vehető, hogy nem tölti ki ötéves szerződését, sőt, az is benne van a pakliban, hogy csak egy szezont tölt a Ligue 1-ben. A Premier League várja, és ha menne, az utódja már megvan.


 

Dmitrij Ribolovljev, az AS Monaco orosz tulajdonosa nyáron nagyjából hatvan millió eurót fizetett ki Radamel Falcaóért az Atlético Madridnak, és alaposan megerősítette a francia másodosztályból újra feljutó, patinás csapat keretét, hogy komoly kihívója lehessen a a bajnoki cím legfőbb jelöltjének, a dúsgazdag Paris Saint-Germainnek.

Azonban hiába kötöttek vele 2018 nyaráig szóló szerződést, a kolumbiai csatár mégsem biztos, hogy a Ligue 1-ben marad, ugyanis tárt karokkal várja az angol Premier League, és ott is leginkább a Chelsea. José Mourinho menedzser ugyanis nagyon szeretné megszerezni, Roman Abramovics klubtulajdonos előtt pedig nincsenek anyagi határok.

Viszont ha a klubváltás jövő nyáron megtörténne, a Monaco akkor is fel lenne készülve a 27 éves támadó pótlására, ugyanis angol sajtóinformációk szerint már januárban kopogtatni fog az Olimpiakosz ajtaján, hogy megszerezze Konsztantinosz Mitroglut, a bajnoki címvédő 25 éves, görög válogatott csatárát.

A remek formában játszó támadó első helyen áll Claudio Ranieri kívánságlistáján, amit annak is köszönhet, hogy a szezonban eddig 15 meccsen 17 gólt szerzett. Ugyanakkor nem lesz könnyű dolga a Monacónak, mert a Borussia Dortmund, a Liverpool FC és az Arsenal is szeretné megszerezni a jelenleg sérült, 28-szoros görög válogatott játékost.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho most Falcaóra vadászik
José Mourinho nem elégedett meg azzal, hogy a nyáron megszerezte a csatárposztra az összedőlő Anzsi Mahacskala romjai közül még épségben kimenekülő Samuel Eto'o-t. Ha lehet, egy még nagyobb nevet akar Fernando Torres mellé, de...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Falcao nélkül is villogott a Monaco
A Monaco Radamel Falcao nélkül is könnyedén győzött a Ligue 1 16. fordulójában, 3-0-ra győzött a nagy rivális Nice otthonában. Az első félidő derekán már 2-0-ra vezettek, az i-re Lucas Ocampos tette fel a pontot a hajrában. A...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: radamel_falcao
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu