A Chelsea karnyújtásnyira Cavanitól

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 29. 22:37
Még nem állt ilyen közel a Chelsea Edinson Cavani leigazolásához: a Sportmediaset szerint lezárták a tárgyalásokat az uruguayi csatárral, aki évi 8,5 millió eurót kapna a Kékektől 2018-ig. Nincs másik komoly ajánlat. A Sky Bet fogadóirodánál 1,25-re esett az oddsa annak a fogadási lehetőségnek, hogy Cavani a Chelsea-é lesz szeptember 1-ig.


A problémát továbbra is az jelenti, hogy a Napoli-elnök köti az ebet a karóhoz, egy centet sem enged a 63 milliós kivásárlási árból.

Cavani személyesen ül le tárgyalni a napokban Aurelio De Laurentiisszel, hogy jobb belátásra bírja, de nem lesz könnyű dolga. A CFC korábban Fernando Torres nevét is bedobta a tárgyalások során, hogy érdemben csökkentse a vételárat, és elutasításba ütközött. A pletykák szerint egyedül Ramires számít olyan játékosnak, akire szüksége lenne a Napolinak a londoniak keretéből, őt viszont José Mourinho nem engedné el szívesen.

A Konföderációs Kupa után felgyorsulhatnak az események, Nápolyban egyre türelmetlenebból várják a szurkolók, mi lesz Cavani sorsa. A Matador több mint 100 találatnál jár a csapatnál, s ha maradna, és tartaná formáját, már a következő szezonban megdönthetné Diego Maradona gólcsúcsát a klubnál.

Címkék: edinson_cavani
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu