Cavani eladó – 100 millió euróért

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 22. 11:15
A Napoli elnöke hajlandó eladni Edinson Cavanit, de megkéri az árát: 100 millió eurót kell kiköhögni érte. Aurelio de Laurentiis Balzarettiről is nyilatkozott, akiért a Paris Saint-Germainnel kelnek birokra.


 

A Serie A-ban egyre kevesebb a klasszikus értelemben vett sztár, Edinson Cavani az utolsó mohikánok egyike – a Napoli nem is válik meg tőle egykönnyen.

„Cavani nem eladó, de 100 millió euróért elengedjük. Ez nem a valós értéke, de nekem ennyit ér, és kevesebbért nem adjuk” – nyilatkozta Aurelio de Laurentiis a Sky Sport Italia tv-csatornának.

A Napoli igazolna is, a Palermo válogatott balbekkjét, Federico Balzarettit nézte ki magának. Nem lesz egyszerű becserkészni.

„A Palermo mellett két probléma is akad: az ügynöke sohasem fogalmaz világosan, nem őszinte, de ott van a gyereke és a felesége is, aki Párizsban dolgozik.”

„Balzaretti elmondta, a Palermóban vagy a PSG-ben akar futballozni, ezt tiszteletben tartom. Ha mégis hozzánk szeretne jönni, tárt karokkal várjuk. Ha nem, hozunk egy fiatalt. A PSG nem igazolhat le mindenkit” – szúrt oda a nápolyi elnök a Ligue 1 kirakatcsapatának, amely Ezequiel Lavezzit épp a San Paolóból csábította el.

A párizsiak amúgy is előszeretettel csemegéznek a Serie A-ból, a Milantól Thiago Silvát és Zlatan Ibrahimovicot is szerződtették.

Címkék: edinson_cavani
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu