Cavani: Öröm lesz Ibra mellett játszani!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 16. 18:22
Kétórás késéssel, este hat után kezdődött el a várva várt sajtótájékoztató, amelyen bejelentették, hogy Edinson Cavani öt évre a Paris Saint-Germainhez igazol a Napolitól. A játékos elégedett a váltással, és alig várja, hogy együttműködhessen Zlatan Ibrahimoviccsal a klubsikerek érdekében.


Nasszer El-Kelajfi, elnök: "Elnézést a késésért, örömmel jelenthetem be, hogy öt évre leigazoltuk Edinson Cavanit. Nem volt könnyű üzlet, csak öt perccel ezelőtt írtuk alá a szerződést. Mindenki ismeri Cavanit, mindenki akarja Cavanit, olasz gólkirály, mostmár a miénk. Ez is azt mutatja, hogy a PSG projektje sínen van, azon dolgozunk, hogy a PSG Európa legjobb csapata legyen."

Edinson Cavani: "Nagyon boldog vagyok, hogy részt vállalhatok a PSG nagy vállalkozásában. Köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette ezt számomra. Szükségem volt erre a kihívásra, teli vagyok motivációval. Sokan szeretnének ehhez az egyesülethez jönni, mert az elitbe tartozik, a BL-ben szerepel. Hajt a versenyszellem, mindig játszani akarok, és a legjobbamat akarom nyújtani. Ibra? Világklasszisnak tartom, öröm lesz vele játszani!"

Minden idők öt legdrágább igazolása:
1. Cristiano Ronaldo (94 millió euró, MU-Real)
2. Zinedine Zidane (73,5 millió euró, Juventus-Real)
3. Zlatan Ibrahimovic (69 millió euró, Inter-Barca)
4. Kaká (65 millió euró, Milan-Real)
5. Edinson Cavani (64 millió euró, Napoli-PSG)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Cavani a 9-es mezt kapja a PSG-nél
Edinson Cavani már PSG-mezzel pózol, de sajtótájékoztatója (és a hivatalos bejelentés) másfél órát késik. Mint látható, a kilencest kapja, és évi tízmillió eurót keres majd a francia fővárosban!...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: edinson_cavani
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu