KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VB_2010"
Maradona örül, hogy meghalt Paul polip! 2010. október 28. 14:52 Diego Armando Maradona üzent. A világ egyik legeslegjobb futballistája Twitter oldalán szólt a nagyérdeműnek, de jobb lett volna, ha inkább nem csendben marad. A korábbi nagyszerű futballista szívtelenül csak annyit írt: egyetlen könnycseppet sem ejt a méltán népszerű és a két napja elpusztult Paul polipért...
 
Paul nem jósol többet... 2010. október 26. 13:25 Gyászol a futballvilág: az oberhauseni tropikáriumban elpusztult Paul, a csodapolip. A 2008-ban Angliában született vízi élőlény a dél-afrikai világbajnokság idején hibátlanul jósolta meg több mérkőzés eredményét. Pault szinte hősként tisztelték Spanyolországban, hiszen annak ellenére tippelt hispán sikert az elődöntőben, hogy az ellenoldalon az őt nevelő Németország állt. A polip a finálé előtt is az ibériaiak diadalát várta, ekkor is sikeres volt.
 
Queiroz: Nani öngyilkos akart lenni... 2010. augusztus 15. 14:25 Megdöbbentő titkot árult el a portugál válogatott szövetségi kapitánya: Nani első felindultságában azzal fenyegetőzött, kiugrik egy robogó gépkocsiból, ha vállsérülése miatt nem szerepelhet a dél-afrikai világbajnokságon. Carlos Queiroz azonban nem tehetett mást, kihagyta a Manchester United szélsőjét. Szerencsére a kiváló szélső végül nagy nehezen megnyugodott, nem váltotta be „ígéretét”.
 
Buffon: visszatérés csak decemberben 2010. augusztus 9. 20:56 Porckorongsérvvel műtötték nemrégiben Gigi Buffont, az olasz válogatott és a Juventus első számú kapusát: a játékos a vártnál kicsit később, decemberben térhet vissza a profi futballhoz.
 
Szentségtörés! A PSV-ből az Ajaxba! 2010. augusztus 9. 20:21 Visszatért nevelőklubjába, az Ajaxba Andre Ooijer, a holland válogatottal vb-ezüstérmet szerzett 36 éves védő. „Kár”, hogy éppen az egyik legnagyobb riválistól, a PSV-től igazolt Amszterdamba.
 
Vuvuzelastop a kosárlabda-vb-n 2010. augusztus 3. 16:22 A labdarúgó-világbajnoksággal ellentétben az augusztus 28-án kezdődő törökországi férfi kosárlabda-vb-n tilos lesz a vuvuzelával szurkolni.
 
Senki sem doppingolt a focivébén! 2010. augusztus 3. 16:06 Nagyszerű hír érkezett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségtől. A FIFA ugyanis bejelentette, hogy egyetlen doppingellenőrzés sem hozott pozitív eredményt a június 11. és július 11. között rendezett, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
 
Maradona mégis befejezi! 2010. július 27. 13:18 Az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) hivatalosan még nem jelentette be, de az Olé című helyi lap tudni véli, hogy Diego Maradona búcsúzik a labdarúgócsapat éléről. Úgy tűnik, az isteni Diego nem vállalja tovább a szövetségi kapitányi posztot a felkínált feltételekkel: az illetékesek most lázasan keresik az utódot. A kalapban több név lapul.
 
Maradona: Csak akkor maradok, ha... 2010. július 26. 15:38 Diego Maradona hadat üzent a szövetségnek. Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a németek elleni csúfos vb-kiesést követően a lemondását fontolgatta, végül azonban maradt. Igen ám, csakhogy azt nyilatkozta, hogy abban a pillanatban feláll, ha mellőle valakit is elvesznek a stábból.
 
Pellegrini lesz a mexikói kapitány? 2010. július 22. 19:54 A chilei Manuel Pellegrini ügynöke arról számolt be, hogy a Mexikói Labdarúgó-szövetségtől megkeresték, hogy legyen az ország szövetségi kapitánya.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu