Queiroz: Nani öngyilkos akart lenni...

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 15. 14:25
Megdöbbentő titkot árult el a portugál válogatott szövetségi kapitánya: Nani első felindultságában azzal fenyegetőzött, kiugrik egy robogó gépkocsiból, ha vállsérülése miatt nem szerepelhet a dél-afrikai világbajnokságon. Carlos Queiroz azonban nem tehetett mást, kihagyta a Manchester United szélsőjét. Szerencsére a kiváló szélső végül nagy nehezen megnyugodott, nem váltotta be „ígéretét”.


 

A villámléptű futballista néhány nappal a dél-afrikai torna kezdete előtt szenvedett súlyos vállsérülést, amely miatt nem lehetett tagja a 23-as keretnek. Nani helyére a benficás Ruben Amorim került.

„Rendkívül fájdalmas és bonyolult hatás érte, pszichikailag került igazán mélyre. Nagyon elszánt volt, elképesztően akarta vágyott arra, hogy képviselhesse Portugáliát. Huszonkét évesen már ez lehetett volna az ő világbajnoksága” – jelentette ki Queiroz.

Nani hónapokon át küzdött azért, hogy visszaszerezze helyét a Manchester Unitedben, ez olyannyira sikerült, hogy tavasszal több alkalommal is fantasztikusan futballozott. Helye megkérdőjelezhetetlen volt a nemzeti tizenegyben.

„Arra kért: Mester, adjon két napot, két nap alatt rendbe jövök! Nem akarta elfogadni, hogy súlyos a sérülése. Amikor az első kivizsgálásra indultunk, akkor megragadta az autó ajtaját és ezt mondta: ha elvisznek a kórházba, akkor menet közben kiugrom…” – tette hozzá Queiroz.

A szakvezető elmondta, nagyon sajnálta a klasszist, de nem tudott mit tenni.

„A röntgen törést mutatott mi, nem maradhatott velünk. Persze, sokszor előfordul, hogy a játékos még az orvosi jelentésnek sem hisz.”

Szerencsére a portugál együttes szakmai stábja meg tudta értetni Nanival, hogy sérülése miatt nem lehet tagja a világbajnoki csapatnak. A Vörös Ördögök szélsője végül megnyugodott, elfelejtette az „öngyilkossági szándékot”. Most már felépült, klubjában készül az új szezonra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu