Maradona: Csak akkor maradok, ha...

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 26. 15:38
Diego Maradona hadat üzent a szövetségnek. Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a németek elleni csúfos vb-kiesést követően a lemondását fontolgatta, végül azonban maradt. Igen ám, csakhogy azt nyilatkozta, hogy abban a pillanatban feláll, ha mellőle valakit is elvesznek a stábból.


„Amennyiben bárkinek is csak egy haja szála meggörbül a stábból, azaz menesztik, én is megyek - mondta az isteni Diego. - Tényleg nagyon szeretnék maradni, de minden a szövetségtől, pontosabban Júlio Grondona elnök úrtól függ. Szeretném folytatni a kalandot, de nem akárkikkel. Megvannak a saját embereim és ragaszkodom hozzájuk.”

Felmerült, hogy az egykori világbajnok társ, Oscar Ruggeri is szerephez jutna a kispadon, ennek azonban Grondona látványosan nem örülne. Ebből pedig még baj lehet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Maradona: Folytatom!
A Diario Olé szerint telefonon már megegyezett Diego Maradona az Argentin Labdarúgó-szövetséggel a folytatásról. Hétfőn rögzítik a feltételeket az AFA elnökével, Julio Grondonával, hivatalos megerősítés csak azután érkezhet....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu