Maradona: Folytatom!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 21. 09:50
A Diario Olé szerint telefonon már megegyezett Diego Maradona az Argentin Labdarúgó-szövetséggel a folytatásról. Hétfőn rögzítik a feltételeket az AFA elnökével, Julio Grondonával, hivatalos megerősítés csak azután érkezhet.


A felek elméletileg a héten ültek volna tárgyalóasztalhoz a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon elért negyeddöntős produkció után, hogy megvitassák a jövőt. A találkozót ugyanakkor elhalasztották, mert a szövetségi kapitány úgy döntött Venezuelába repül, hogy találkozon Hugo Chávez elnökkel. A legenda bocsánatot kért telefonon Grondonától. Rövid részlet a beszélgetésből:

– Szevasz, Julio, Diego vagyok - kezdte Maradona, majd bocsánatot kért. – Hamarosan tisztázunk mindent."

– Rendben, de folytatod?

– Igen, folytatom, hétfőn látjuk egymást.

Az AFA feje egyelőre nem erősítette meg a sajtóban megjelent, a 2014-ig történő hosszabbítást tényként kezelő sajtóértesülésekre. Ugyanakkor nyílt titok, hogy a szövetség szeretné, ha az Isteni Diego maradna a válogatott élén, annak ellenére, hogy a végső győzelemre esélyes együttes csúfos, 4-0-s vereséget szenvedett Németországtól néhány hete és búcsúzott. Mint most kiderült, Maradona is folytatná, a találkozó tehát csak formalitás.

Az argentinok legközelebb augusztus 11-én Dublinban az Írország elleni barátságos találkozón lépnek pályára, majd szeptember 7-én, New Yorkban a világ- és Európa-bajnok spanyolokkal csapnak össze. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Maradona 2014-ig hosszabbíthat, szavazz!
A Németországtól elszenvedett kijózanító világbajnoki vereséget és búcsút követően nyilvánvalónak tűnt, Diego Maradona napjai meg vannak számlálva az egyértelműen a döntőt megcélzó argentin labdarúgó-válogatott szövetségi...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ne sírj értem, Argentína! - videó
Van aki a fejét követeli, van aki továbbra is bálványozza, középút nincs. Az argentin szövetségi kapitány Diego Maradona felébredt a fantáziavilágból a vb-negyeddöntőbeli bukás után. Ezt figurázza ki egy most készült rövid...
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu