KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DIEGO_MARADONA"
Maradona maffiának nevezte a FIFA-t 2014. június 28. 13:07 Súlyos kritikákat fogalmazott meg a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel (FIFA) szemben Diego Maradona, amiért a szervezet példátlanul szigorú eltiltással sújtotta az uruguayi Luis Suárezt a brazíliai világbajnokságon.
 
Best of Maradona, az új YouTube-sláger 2014. április 29. 18:25 A napokban megszületett az egyik legjobb videós összeállítás Diego Maradonáról - benne ritka felvételekkel. Az "isteni Diegót" toronymagasan minden idők legjobb labdarúgójának választották a FIFA 2000-es internetes szavazásán (55 %-ot kapott). Mit gondolsz, össze lehet hasonlítani Lionel Messivel?
 
Maradona: "Nem vagyok adócsaló!" 2013. október 18. 19:59 Diego Armando Maradona péntek este nagy valószínűséggel tiszteletét teszi Rómában, ahol egykori csapata, a Napoli játszik fontos bajnoki meccset. Az argentin világsztár adócsalási ügye miatt évtizedeken át nem tette a lábát Itália földjére, ahol 39 millió eurós adótartozást írnak a nevéhez. Ő most sem érzi hibásnak magát az ügyben.
 
Maradona: Minden idők legjobbja vagyok 2013. február 26. 19:10 Több száz szurkoló ostromolta meg a repülőtéren, majd éltette a hotelje előtt az argentin futball-legenda, Diego Maradonát, a Napoli egykori ikonját, aki hét év után tért vissza Olaszországba. Sajtótájékoztatót is tartott, ami hatalmas attrakciónak számított a Vezúv lábánál. Egyébként szerdán lesz napra pontosan 36 éve, hogy 16 esztendősen debütált az argentin válogatottban, Magyarország ellen, a Bombonerában, ahol a 62. percben, 5-1-es állásnál váltotta a duplázó Luquét.
 
Maradona iraki szövetségi kapitány lenne 2012. december 21. 12:41 Diego Maradona az iraki labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya akar lenni, s ki szeretné vezetni az együttest a 2014-es brazíliai világbajnokságra. Hernan Tofoni ügynök elmondta, hogy az argentinok legendás futballistája nagyon elszánt, s mindenképpen az iraki válogatott mellett szeretne dolgozni.
 
Szemműtét vár Maradonára 2012. szeptember 29. 10:32 Szemműtét vár az argentin labdarúgás élő legendájára, Diego Armando Maradonára. Az egyik leghíresebb argentin szemészprofesszor műti meg az egykori világbajnokot, volt szövetségi kapitányt, az operációról csak annyit írt a helyi sajtó, hogy "látásjavító beavatkozásról" van szó.
 
„Ronaldo sosem érhet Messi nyomába” 2012. július 22. 16:35 Diego Maradonának ami a szívén, az a száján. Ezúttal az örök klasszikusokat idéző „ki a jobb, Ronaldo vagy Messi?” kérdést tették fel neki, és teketóriázás nélkül honfitársára voksolt. Meg is magyarázta.
 
Búcsúünnepség Maradonának 2012. július 12. 13:22 Búcsúünnepségre hívja a vezetőedzői posztról kedden menesztett Diego Maradonát a dubaji al-Vaszl futballklub.
 
Visszatérne Nápolyba Maradona 2012. március 12. 09:36 Tisztázná magát az olasz adóhatóság előtt Diego Maradona, az argentinok 1986-ban világbajnok futballsztárja.
 
Elhagyhatja a kórházat Maradona 2012. január 16. 12:53 Vesekőműtéten esett át vasárnap Diego Maradona, az egyesült arab emírségekbeli al-Vaszl labdarúgócsapatának argentin vezetőedzője.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu