„Ronaldo sosem érhet Messi nyomába”

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 22. 16:35
Diego Maradonának ami a szívén, az a száján. Ezúttal az örök klasszikusokat idéző „ki a jobb, Ronaldo vagy Messi?” kérdést tették fel neki, és teketóriázás nélkül honfitársára voksolt. Meg is magyarázta.


 

„Cristiano Ronaldo sohasem fogja elérni Messi szintjét. Lionelnek nincs szüksége Ronaldo erős lövéseire. Messi egyszerűen csak a kapu felé cselez, lábán a labdával” – mondta az Al-Vaszl nemrégiben menesztett vezetőedzője.

„Amikor Ronaldo megnyerte az Aranylabdát, azt mondta Messinek, ’soha többé második hely’. Most az ezüstérem a legtöbb, amit elérhet.”

Messit nemcsak Ronaldóval, hanem nagy elődjével, Maradonával is előszeretettel összehasonlítják, ami egyáltalán nincs a korábbi nápolyi ikon ellenére.

„Nem szeretem az összehasonlításokat, de engem összevetni Messivel csodálatos dolog. Mindketten argentinok vagyunk, ballábasak, argentinok – és briliánsok” – fogalmazott szerénytelenül az isteni Diego.

Messi háromszoros aranylabdáshoz méltó szezonon van túl, egészen elképesztő 73 gólt szerzett a mögöttünk hagyott szezonban, és nem kizárt, hogy negyedszerre is elnyeri az elismerést – vagy Ronaldo másodszor?

Ha Maradonán múlna…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu