Búcsúünnepség Maradonának

Szerző: MTILétrehozva: 2012. július 12. 13:22
Búcsúünnepségre hívja a vezetőedzői posztról kedden menesztett Diego Maradonát a dubaji al-Vaszl futballklub.


 

A legendás argentin játékos tavaly május óta volt az Egyesült Arab Emírségek bajnokságában szereplő együttes trénere. Bár még egy évig érvényes szerződéssel rendelkezett, a vezetőség a sikertelen szereplés miatt - nyolcadik hely a 12 csapatos bajnokságban - elköszönt az 51 éves világbajnoktól.

„Nem hagyjuk figyelmen kívül, hogy Maradona egyike volt a legnagyobb játékosoknak, és jól képzett edző - nyilatkozta az al-Vaszl elnöke, Mohammed bin Dokhan. A sikerért azonban néha félre kell tennünk az érzelmeket. Még nem jelöltük ki a búcsúünnepség időpontját, ez nagyban függ Maradona válaszától.”

Maradona saját honlapján úgy válaszolt, hogy nem ért egyet a klubbal, és bízik abban, hogy találnak megoldást, s tudják folytatni a közös munkát.

„Hálás vagyok a vezetőknek, hogy lehetővé tették, edző lehessek ebben a csodálatos országban. Remélem, egyezségre fogunk jutni” - közölte Maradona, aki játékosként spanyol, olasz és argentin bajnoki címet is nyert, edzőként azonban eddig nem sikerült számottevő eredményt elérnie.

Címkék: diego_maradona
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu