Maradona 2014-ig hosszabbíthat, szavazz!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 15. 09:07
A Németországtól elszenvedett kijózanító világbajnoki vereséget és búcsút követően nyilvánvalónak tűnt, Diego Maradona napjai meg vannak számlálva az egyértelműen a döntőt megcélzó argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján. Ehhez képest a torna után brazil sorstársával, Dungával ellentétben nem mondott le, igaz nem is rúgták ki, sőt, most szövetsége új szerződést kínál az egykori legendás labdarúgónak.


 

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Te meghosszabbítanád Diego Maradona szerződését az argentin válogatott élén?
Igen 57.7%
 
Nem 42.3%
 
Cherquis Bialo a szövetség szóvivője szerdán elmondta, 2014-ig szóló új kontraktust kínálnak a 49 éves szakembernek. Ennek aláírásáról jövő héten Julio Grondonával, a szervezet elnökével folytatnak tárgyalást a felek és bíznak benne, hogy a sportvezető meggyőzi Maradonát a folytatásról.

Hozzátette, a szövetségnek nincs más jelöltje a posztra, fel sem merült, hogy ne hosszabbítsanak a trénerrel. Bialo a világbajnoki szerepléssel kapcsolatban jelezte, hogy a szövetség értékelése szerint az ötödik hely elfogadható, annak ellenére, hogy a szurkolók vb-címet vártak az együttestől.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Maradona: Az én időm lejárt!
Bár hivatalos bejelentés még nincs, nagyon úgy tűnik, Diego Maradonának ennyi volt. A vébéről az argentin futballválogatottal kiesett szövetségi kapitány az egyik helyi televíziónak nyilatkozott fáradtan és csalódottan: „Az én...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Németország Argentínát is kivégezte
GÓLVIDEÓK! Elsősorban második félidei remek teljesítményével Németország 4-0-ra kiütötte Argentínát a labdarúgó-világbajnokság harmadik negyeddöntőjében. Thomas Müller már a 3. percben megadta az alaphangot - nem játszhat az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu