„Domenech, b**** meg a jó k**** anyád!"

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 19. 14:30
Tapintható a feszültség a francia labdarúgó-válogatottnál. A gallok csütörtökön kritikán aluli játékkal simán kikaptak Mexikótól, így továbbjutási esélyei gyakorlatig elszálltak. A botrányos produkciót követően Nicolas Anelkánál elszakadt a cérna, minősíthetetlen hangnemben kiabált Raymond Domenech kapitánnyal a szünetben, aki hazaküldi játékosát.


A Chelsea támadója kezdőként lépett pályára a közép-amerikaiak ellen, ám az első félidőben nem ment neki, így a szünetben Domenech néhány taktikai tanáccsal ellátva őt figyelmeztette, hogy amennyiben ezeket nem követi, lecseréli.

A futballista már az utasításokkal sem értett egyet, az pedig végképp nem tetszett neki, hogy lecseréléssel fenyegetőzik az általános haragot „élvező” Domenech, akivel ezt követően trágár, minősíthetetlen hangnemben kiabált a szünetben. „B... meg magad, a jó k.... anyád!" – hangzott Anelka véleménye, amire a szakember annyit válaszolt: „Oké, mehetsz haza!"

Nem meglepő, a csatár a második félidőre nem futott ki, helyét André-Pierre Gignac vette át, gólt azonban ő sem tudott lőni, Mexikó ellenben kettőt is szerzett, így a 2002-hez kísértetiesen hasonlító rajtot vett a ’98-as világbajnok – rúgott gól nélkül, egy ponttal csupán a harmadik helyen áll.

Az üvöltöző Anelkát a hírek szerint még szombaton hazaküldhetik, hiszen a szövetség alelnöke úgy nyilatkozott, hogy ha valaki így viselkedik, akkor semmi keresnivalója nincs a válogatottban.

Ráadásul források arról suttognak, nem csak Anelkával vannak problémák. A második fordulóban a padot koptató Yoann Gourcuff nehezen találja a helyét csapatban, míg William Gallas a Patrice Evrának adott kapitányi karszalag miatt elégedetlenkedik, sőt a mérkőzést követően a francia televíziónak sem volt hajnaldó nyilatkozni, ami minden bizonnyal nem tesz jót a megítélésének.

Domenech egyébként a vb után távozik a szövetségi kapitányi posztról, helyét Laurent Blanc veszi át.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Franciaország, a csőd szinonimája
A francia válogatott csapnivaló játékkal 2-0-s vereséget szenvedett Mexikótól, és sodródott a kiesés szélére. A 2006-os világbajnokság ezüstérmese már csak sokgólos győzelemmel tarthatja életben továbbjutási reményeit. A mexikói...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu