KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAYMOND DOMENECH"
Bánatpénzt kap Domenech: 270 milliót 2011. augusztus 4. 14:04 Véget ért a válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Raymond Domenech és a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) között folyó „háború”, a szakember 975 ezer eurós (270 millió forintos) kártérítést kapott, amiért szerződését felbontva felállították állásából 2010 nyarán.
 
Ribéry visszavágott Domenechnek 2011. február 17. 16:02 Raymond Domenech-nek inkább beszélnie kellett volna sztrájkoló játékosaival ahelyett, hogy hónapokkal később a médiában nyilatkozik a történtekről - jelentette ki Franck Ribéry, a tavaly nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságról botrányos körülmények között hazatért francia válogatott csapatkapitánya. A középpályás annak nyomán fogalmazta meg véleményét, hogy a volt szakvezető a L'Express című hetilapban "felelőtlen, piszkos kölykök bandájának" nevezte a vb-n egy edzést kihagyó futballistáit, akik szerinte nagyon is tudatában voltak annak, mit cselekszenek.
 
Anelka: Au revoir, válogatott! 2010. szeptember 6. 18:22 A nyári világbajnokságon történt botránya miatt tizennyolc(!) válogatott mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Nicolas Anelkát a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) fegyelmi bizottsága. A játékos válaszul lemondta a szereplést, végleg búcsút intett a Les Bleus-nek.
 
„Domenech miatt estünk ki a vébéről!” 2010. július 3. 21:50 Nem csillapodnak a kedélyek a dél-afrikai vébéről szégyenszemre kiesett francia futballválogatottnál. Sokan kiöntötték már a lelküket, most Florent Malouda avatta be a szurkolókat a műhelytitkokba. A Chelsea labdarúgója a rossz hangulatról és az önfejű szövetségi kapitányról beszélt. Raymond Domenech talpára azóta útilaput kötöttek, helyére az 1998-ban vb-t nyert Laurent Blanc-t nevezték ki.
 
Anelka után akart repülni Domenech... 2010. június 29. 13:26 Szép lett volna, annyi szent!!! Francia médiaértesülés szerint Raymond Domenech szövetségi kapitány a záró csoportmeccs előtt el akarta hagyni a francia válogatott dél-afrikai bázisát, nem sokkal Nicolas Anelka hazazavarása után…Valószínű, hogy igaz a történet, mert a mértékadó párizsi sportnapilap, a L’Equipe írt a furcsaságról.
 
Nem fogott kezet Domenech! 2010. június 22. 18:45 Összeszólalkozott a Franciaország-Dél-Afrika (1-2) mérkőzés után a két szövetségi kapitány, Raymond Domenech és Carlos Alberto Parreira.
 
Les Bleus: felforgatott csapat, új cséká 2010. június 22. 12:22 Nincs több ideje Franciaországnak, hogy sebeit nyalogassa, hiszen 16 órától sorsdöntő mérkőzésen kell pályára lépnie a házigazda Dél-Afrika ellen a világbajnokság A-csoportjának utolsó körében. A Raymond Domenech szövetségi kapitányt ért kritikák után a Les Bleus egy felforgatott csapattal vág neki a küldetésnek.
 
Domenech: Anelka beszólt, mennie kellett 2010. június 20. 18:19 Raymond Domenech nehezményezte, hogy a válogatott „belső életének" részletei kikerültek a sajtóba. A francia szövetségi kapitány szerint nem nevezhető összetűzésnek az, ami közte és Nicolas Anelka között történt.
 
„Domenech, b**** meg a jó k**** anyád!" 2010. június 19. 14:30 Tapintható a feszültség a francia labdarúgó-válogatottnál. A gallok csütörtökön kritikán aluli játékkal simán kikaptak Mexikótól, így továbbjutási esélyei gyakorlatig elszálltak. A botrányos produkciót követően Nicolas Anelkánál elszakadt a cérna, minősíthetetlen hangnemben kiabált Raymond Domenech kapitánnyal a szünetben, aki hazaküldi játékosát.
 
Gourcufföt és Govout-t kiteszi Domenech 2010. június 15. 13:54 Több változtatást is eszközölhet Raymond Domenech szövetségi kapitány azután, hogy csapata csalódást keltő gólnélküli döntetlennel kezdte a világbajnokágot Uruguay ellen a múlt pénteken.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu