Anelka után akart repülni Domenech...

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 29. 13:26
Szép lett volna, annyi szent!!! Francia médiaértesülés szerint Raymond Domenech szövetségi kapitány a záró csoportmeccs előtt el akarta hagyni a francia válogatott dél-afrikai bázisát, nem sokkal Nicolas Anelka hazazavarása után…Valószínű, hogy igaz a történet, mert a mértékadó párizsi sportnapilap, a L’Equipe írt a furcsaságról.


A Chelsea csatára a Mexikó elleni második dél-afrikai találkozó szünetében szólalkozott össze a szakvezetővel, akit – meg nem erősített hírek szerint – melegebb éghajlatra küldött. A francia szövetség gyorsan döntött, Anelka nem maradhatott a válogatottnál, amelynek tagjai azonban nem álltak ki az amúgy gyűlölt tréner mellett. A keret tagjai bojkottálták az egyik edzést, ez verte ki a biztosítékot Domenech-nél.

A L’Equipe úgy tájékoztatott, hogy a gyakorlás szabotálása és a puskaporos hangulat miatt a szakember egyszerűen összecsomagolt, azonnal Franciaországba akart utazni. Segítői közül a kapusedző Bruno Martini könnyekben tört ki, nem bírta a feszültséget…

A lap úgy tudja, csak Djibril Cissé bocsánatkérése mentette meg a helyzetet. A kiváló csatár a társak nevében beszélt a szövetségi kapitánnyal, aki megváltoztatta döntését. Domenech Dél-Afrikában maradt, a csapat azonban a záró összecsapást is elveszítette 2-1-re a házigazdákkal szemben. A 2006-os vb-döntős döntős egy ponttal, csoportutolsóként fejezte be szereplését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Evra kiöntötte a lelkét
Patrice Evra a francia labdarúgó-válogatott botrányai kapcsán elmondta: utólag rossz ötletnek tartja, hogy bojkottálták a csapat egyik edzését, de hozzátette, a hiedelmekkel ellentétben egy játékos sem tiltakozott ellene. A...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu