Domenech: Anelka beszólt, mennie kellett

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 20. 18:19
Raymond Domenech nehezményezte, hogy a válogatott „belső életének" részletei kikerültek a sajtóba. A francia szövetségi kapitány szerint nem nevezhető összetűzésnek az, ami közte és Nicolas Anelka között történt.


A csatár hazaküldését ugyanakkor "jó döntésnek" tartja, miután az nem akart elnézést kérni. Domenench először szólalt meg azóta, hogy hazaküldték a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságról a vele tiszteletlenül, gorombán beszélő Nicolas Anelkát, a francia válogatott támadóját.

„Nem volt összetűzés" - mondta a szövetségi kapitány a TF1 francia kereskedelmi televíziónak. Domenech gyakorlatilag védelmébe vette Anelkát és érthetőnek tartotta, ha egy-egy játékosa idegesen reagál az őt érő kritikára.

„Az emberek nem is tudják, mekkora a feszültség. Az öltözőben a szövetségi kapitány mond valamit egy játékosnak, aki már eleve nyomás alatt van. Ilyenkor vannak ideges pillanatok, elhangzanak bizonyos szavak. (Anelka) szélsőségesen reagált, nem éppen a legmegfelelőbb hangon, a vérmérséklete szerint. Ő mindig magában duzzog, de ennek nincs semmi jelentősége" - hangsúlyozta Domenech.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Anelka tagadja, hogy anyázott volna
Miután hivatalosan is kizárták Nicolas Anelkát a francia labdarúgó-válogatott keretéből, a Chelsea csatára megszólalt a botránnyal kapcsolatban. A futballista elismerte, hogy összeszólalkozott Raymond Domenech szövetségi...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Anelka k**** anyázott, kizárták
Hivatalosan kizárta a francia labdarúgó-válogatottból Nicolas Anelkát országa szövetsége - jelentette be a szervezet elnökhelyettese, Noel le Graet. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu