Anelka k**** anyázott, kizárták

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 19. 17:31
Hivatalosan kizárta a francia labdarúgó-válogatottból Nicolas Anelkát országa szövetsége - jelentette be a szervezet elnökhelyettese, Noel le Graet.


Chelsea támadója kezdőként lépett pályára a közép-amerikaiak ellen, ám az első félidőben nem ment neki, így a szünetben Domenech néhány taktikai tanáccsal ellátva őt figyelmeztette, hogy amennyiben ezeket nem követi, lecseréli.

A futballista már az utasításokkal sem értett egyet, az pedig végképp nem tetszett neki, hogy lecseréléssel fenyegetőzik az általános haragot „élvező” Domenech, akivel ezt követően trágár, minősíthetetlen hangnemben kiabált a szünetben. „B... meg magad, a jó k.... anyád!" – hangzott Anelka véleménye, amire a szakember annyit válaszolt: „Oké, mehetsz haza!"

Az eset után összeült a szövetség fegyelmi bizottsága, amely egyhangúlag a csatár kizárása mellett döntött. 

A L'Equipe szerint Anelka 429(!) perce nem lőtt kapura címeres mezben, így könnyen lehet, nem volt alaptalan a tréner félidei fejmosása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Domenech, b**** meg a jó k**** anyád!"
Tapintható a feszültség a francia labdarúgó-válogatottnál. A gallok csütörtökön kritikán aluli játékkal simán kikaptak Mexikótól, így továbbjutási esélyei gyakorlatig elszálltak. A botrányos produkciót követően Nicolas Anelkánál...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu