KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "2010_DEL_AFRIKA"
Vb-visszavágó Németországban 2010. november 26. 18:19 A világbajnoki bronzmérkőzés után barátságos találkozón is összecsap Németország és Uruguay. A találkozót Sinsheimben, a Hoffenheim stadionjában rendezik május 29-én, a jegybevételt jótékony célokra ajánlja fel a Német Labdarúgó-szövetség (DFB). A dél-amerikaiaknak van törlesztenivalójuk, hiszen Dél-Afrikában 3-2-re a Nationalelf nyert.
 
Anelka megutálta a labdarúgást 2010. augusztus 5. 11:10 Nicolas Anelka továbbra sem hajlandó magába nézni, és kizárólag másokban keresi a francia válogatott körül kialakult botrány okait. A Chelsea támadója sérelmezi, hogy faji kérdéssé silányították a Les Bleus gyenge világbajnoki szereplését és az öltözői feszültséget.
 
FIFA-büntetés a brutális vb-döntőért 2010. augusztus 3. 12:50 A FIFA pénzbüntetéssel sújtotta a holland és a spanyol szövetséget a labdarúgó-világbajnokság döntőjében tapasztalt brutalitás miatt.
 
Észak-koreai bosszú: közmunka, fejmosás 2010. július 31. 18:48 Alaposan megkapta a magáét az észak-koreai labdarúgó-válogatott a reálisnak tekinthető világbajnoki szereplést követően. Dél-koreai hírszerző források szerint a játékosok és a szövetségi kapitány egyaránt megbűnhődött a kormány által kritikán alulinak minősített produkcióért. Ki így, ki úgy. A futballisták „csak" a teljes állami vezetés előtt feleltek a történtekért, az együttes irányító Kim Dzsong-Hun viszont nem úszta meg ennyivel.
 
Ötbírós rendszer a BL-ben! 2010. július 21. 20:31 Zöld utat adott a FIFA szabályalkotó testülete, az IFAB az ötbírós rendszer azonnali bevezetésének. Az idei Bajnokok Ligájában már két további segítőt, pontosabban két gólbírót is alkalmaznak majd a mérkőzéseken.
 
Melyik volt a vb legnagyobb hibája? 2010. július 17. 16:33 A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nemcsak a remek húzásokban és kiváló döntésekben, hanem bizony a hibákban, tévedésekben is bővelkedett. Legyen szó játékosokról, edzőkről, bírókról, rendezésről, mindenhol csúszott egy-két porszem a gépezetbe – mi most ebből gyűjtöttünk össze tízet.
 
Capello kiborította a bilit 2010. július 17. 13:45 Fabio Capello felfedte, hogy az indexe alapján melyik angol válogatott labdarúgó hogyan teljesített a világbajnokságon. A legjobb osztályzatot Defoe kapta a szövetségi kapitánytól, aki a leginkább Robert Greent marasztalta el.
 
Ki volt a vébé legjobb védője? 2010. július 15. 16:39 Nem volt hiány remek védőteljesítményekben a világbajnokságon, kapva kaptunk az alkalmon és kiválasztottunk tíz játékost, aki maradandót nyújtott Dél-Afrikában és rettegtek tőle a csatárok. Gondold át, válaszd ki a legjobbat, szavazz!
 
A vb-t büntetés rádión hallgatni – videó 2010. július 13. 21:52 A spanyolok megérdemelten nyerték meg a futball-világbajnokságot, Hollandia pedig érthetetlenül futballozott, ennél jobbra is képes – tömören, egy mondatban ezt gondolja az utca embere a vasárnapi fináléról. Van azonban, aki a vb történéseiről csak a rádióból értesült, ugyanis mindkét tv-jét elvitték, olyan csóró saját elmondása szerint. Mark van Bommel néhány belépőjét talán jobb is, hogy csak hírből hallotta.
 
Keressük a vébé legszebb gólját! 2010. július 13. 20:57 Egy csokorba gyűjtöttük a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság legszebb, leglátványosabb, legemlékezetesebb találatait, szám szerint tizenhármat! Most te jössz! A feladat nem könnyű, szavazz, melyik tetszett neked a legjobban! Ráadásként kiválasztottuk a legnagyobb meg nem adott gólt és a legmesteribb tizenegyest is, ezek azonban nem szerepelnek a szavazásban! Nézd meg újra a gólokat!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu