Anelka tagadja, hogy anyázott volna

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 19. 21:30
Miután hivatalosan is kizárták Nicolas Anelkát a francia labdarúgó-válogatott keretéből, a Chelsea csatára megszólalt a botránnyal kapcsolatban. A futballista elismerte, hogy összeszólalkozott Raymond Domenech szövetségi kapitánnyal a Mexikó elleni meccs szünetében, ám hozzátette, ami a sajtóban megjelent, az hazugság. Mert ő nem anyázott.



Nyilatkozott a renitens az üggyel kapcsolatban, amelyben elmondta, elfogadja a döntést, ugyanakkor nem érti, ki adhatta ki az infót. Ráadásul hamisan.

„Tisztelem a francia válogatottat, a csapattársaimat, kivétel nélkül - kezdte a Francesoirban Anelka. - Franciaország nagy meccset játszik majd Dél-Afrikával, és tovább fog jutni. Ami az ügyemet illeti: valóban veszekedtem az edzőmmel az öltözőben mindenki előtt. Ugyanakkor a sajtóban megjelentek nem fedik a valóságot, ilyeneket én nem mondtam!”

Anelka állítólag azzal „köszönte meg” lecserélését, hogy elküldte a k**va anyjába a szövetségi kapitányt. Állt a bál a szövetségben is, a támadó pedig kénytelen kelletlen elfogadta a döntést.

„Nem értem, kinek állt érdekében kiszivárogtatni ezt az egészet - folytatta a bűnös. - Tudom, hogy nem a csapattársak voltak. Távol álljon tőlem, hogy bomlasszam a francia csapatot, elfogadom a kizárást és sok szerencsét kívánok a Les Bleus-nek Dél-Afrika ellen.”

Ügy lezárva.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Anelka k**** anyázott, kizárták
Hivatalosan kizárta a francia labdarúgó-válogatottból Nicolas Anelkát országa szövetsége - jelentette be a szervezet elnökhelyettese, Noel le Graet. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Domenech, b**** meg a jó k**** anyád!"
Tapintható a feszültség a francia labdarúgó-válogatottnál. A gallok csütörtökön kritikán aluli játékkal simán kikaptak Mexikótól, így továbbjutási esélyei gyakorlatig elszálltak. A botrányos produkciót követően Nicolas Anelkánál...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu